Un autor regal o face KO pe Meghan Markle: ”Este noua Wallis Simpson, narcisistă și dominatoare!”

19 martie, 2024

”De aceea, Prințul Philip îi dăduse o poreclă elocventă”, mai spune acesta. Despre ce este vorba?

FotoJet Meg și Wallis jpg

Ducesa de Sussex ar avea aceleași atribute „narcisiste și manipulatoare” întocmai ca cele ale lui Wallis Simpson, în timp ce soțul ei, Prințul Harry, este la fel de slab ca fostul rege Edward al VIII-lea, care a abdicat din amor, potrivit unui autor respectat, scrie publicația ”The Sun”.

Sally Bedell Smith, a cărei nouă carte prezintă modul în care George al VI-lea a „salvat monarhia” după ce fratele său mai mare Edward a abdicat pentru a se căsători cu Wallis, spune că există paralele între cupluri.

Meghan Markle este ”narcisistă și dominatoare, ahtiată după control, întocmai ca Wallis Simpson”, susține o autoare regală cunoscută.

Meghan Markle, Profimedia (3) jpg

Răposatul Prinț Philip a văzut rapid asemănările și a numit-o pe Meghan Wallis 2, comparând-o adeseori cu fosta Ducesă de Windsor, care i-a devenit soție lui Edward, regele care a renunțat la Coroană pentru iubirea sa mistuitoare pe care o avea pentru americanca divorțată. În vremurile acelea, căsătoria regală nu permitea uniunea unui rege cu o femeie ce fusese căsătorită anterior!

Ce ironie însă și cum roata s-a întors! Acum, în fruntea Regatului Unit se află Regele Charles, divorțat de mama copiilor lui și însurat cu o femeie ce a mai fost căsătorită și are copii. Ba mai mult, spre disperarea Reginei Elisabeta, fiul său cel mare a ținut-o pe Camilla amantă, ani la rând.

Cu toate acestea, presa centrală britanică de scandal nu mai abordează aceste subiecte, ci are o temă clară: analiza constantă a greșelilor Prințului Harry și a soției sale, Meghan.

Nu de puține ori a fost făcută paralela între Wallis Simpson și Ducesa de Sussex.

Autoarea Sally Bedell Smith spune că Prințul William ar fi simțit un sentiment de „trădare” din partea lui Harry, așa cum a simțit străbunicul lor pentru fratele său, după ce Edward a renunțat la tron ​​și a devenit Duce de Windsor.

Bedell Smith, căreia i s-a oferit acces extins la arhivele regale, inclusiv la jurnalele și scrisorile reginei mame, a declarat pentru Festivalul literar de la Oxford că, după abdicarea sa, Edward – cunoscut drept David de familie și prieteni – „a făcut o mulțime de lucruri dăunătoare”.

În timp ce își promova cea mai recentă carte, ”George al VI-lea și Elisabeta: Căsătoria care a salvat monarhia”, ea a spus: „L-a mințit pe fratele său în legătură cu averea sa. La genul ăsta de lucruri s-a ajuns! Dar și comportamentul lui în general a lăsat de dorit.

Chiar dacă Harry nu avea să fie niciodată rege, există sentimente similare de trădare care l-au determinat pe William, în special, să fie furios pe fratele său – cu un motiv întemeiat.”, detaliază autoarea.

Foto: Getty Images & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg