Un nou atac la adresa Reginei Letizia! Fostul cumnat îi aduce acuzații în ajunul aniversării ei cu Felipe

7 mai, 2024

Jaime del Burgo o pune din nou într-o lumină stânjenitoare pe suverana Spaniei, chiar înainte de aniversarea ei cu Felipe al VI-lea. Cum sună ultimul lui mesaj de amenințare?

Reginia Letizia se află sub o presiune publică fără precedent. FOTO: Getty Images
Reginia Letizia se află sub o presiune publică fără precedent. FOTO: Getty Images

Încă o lovitură directă încasată de Regina Letizia! Tocmai când părea că Jaime del Burgo și-a încetat activitatea pe X (fostul Twitter), suverana Spaniei se confruntă din nou cu cel mai mare coșmar al său. Del Burgo, același bărbat care pretinde că a avut o relație clandestină cu soția Regelui Felipe al VI-lea, își anunță capodopera: un serial despre presupusa lor aventură.

Nu sună foarte credibil, dar Jaime del Burgo este categoric. El vrea să spună adevărul și o va face în „opt capitole" care vor fi lansate în curând. Proiectul nu este nici măcar produs, dar asta nu-l împiedică să anticipeze ce se va întâmpla anul viitor: „Cartea pe care am promis-o va fi o serie de opt capitole, în format de film și documentar".

Jaime Del Burgo spune că aceasta va fi produsă „după vară" și că în 2025 creația sa va vedea lumina tiparului. Alături de text, el adaugă aceeași fotografie pe care a publicat-o anterior. Aceasta o arată pe Letizia, în fața oglinzii, purtând o pashmina (eșarfă din cașmir) bleumarin, care se pare că i-a aparținut lui Jaime.

Letizia esarfa Jaime del Burgo   X jpeg

„Iubitule, port pashmina ta. E ca și cum te-aș simți lângă mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom întâlni din nou. Pentru a te iubi. Pentru a pleca de aici. A ta", ar fi scris fosta jurnalistă Letizia Rocasolano într-un mesaj adresat în trecut lui del Burgo. Cel puțin așa ne asigură Jaime, care pare hotărât să demonstreze lumii că el și Letizia s-au iubit, indiferent care ar putea fi consecințele, chiar și cu riscul de-a îi strica ei și aniversarea cu monarhul spaniol ori de-a fi iar ridiculizat public.

Afirmațiile bărbatului sunt foarte puțin credibile, mai ales că Letizia a fost văzută de fiecare dată îndrăgostită ca o adolescentă de Felipe.

Cu toate acestea, Jaime del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care locuiește în prezent în Marea Britanie, și-a adus contribuția la scrierea unei cărți explozive, intitulate ”Eu și Letizia”. În acest volum, se dezvăluie că relația lui cu actuala regină a început înainte ca el să o ia de soție pe sora mai mică a Letiziei, Telma Ortiz (2012-2014). El merge până într-acolo, încât susține cu nonșalanță că idila sa cu Letizia a avut loc după căsătoria ei cu Regele Felipe din 2004, iar aceste acuzații au stârnit multă furie în rândul ibericilor, notează „Daily Mail”.

Foto: Profimedia,i Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg