Royals

S-a aflat numele purtat de copilul Pippei Middleton. Are de-a face cu William şi Charles!

S-a aflat numele purtat de copilul Pippei Middleton. Are de-a face cu William şi Charles!

La începutul lunii octombrie, sora Ducesei de Cambridge a devenit mamă pentru prima dată. Pippa a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, pe care întreaga familia regală britanică îl îndrăgeşte deja.

Acum, la aproape o lună de când Pippa a născut, s-a aflat numele pe care îl poartă micuţul. Şi surpriză: e unul regal! Arthur Michael William Matthews se numeşte primul copil al cuplului, iar inspiraţia a venit tocmai de la familia regală.

Arthur este numele pe care îl poartă atât Prinţul Charles, cât şi William şi fiul acestuia, Louis. Michael, în schimb, vine de la fratele lui James, care a murit la vârsta de 22 de ani, în 1999. Michael este totodată şi numele pe care tatăl Pippei şi-al lui Kate îl poartă, respectiv Michael Middleton. Iar William... ei bine, vine de la cumnatul Pippei, Prinţul William de Wales.

Vorbind despre naşterea nepotului lui, Prinţul William s-a arătat, public, încântat. ”Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi pentru Pippa şi James”, se arăta scris într-un comunicat oficial emis de Palatul Kensington după naşterea micuţului.