Royals

Singura gafă a Prinţului Harry pe care Regina Elisabeta a taxat-o! A ieşit cu scandal!

Singura gafă a Prinţului Harry pe care Regina Elisabeta a taxat-o! A ieşit cu scandal!

ORLANDO, FL - MAY 10: Prince Harry starts a race at the track and field events from the crowd during the Invictus Games Orlando 2016 at ESPN Wide World of Sports on May 10, 2016 in Orlando, Florida. Prince Harry, patron of the Invictus Games Foundation is in Orlando for the Invictus Games 2016. The Invictus Games is the only International sporting event for wounded, injured and sick servicemen and women. Started in 2014 by Prince Harry the Invictus Games uses the power of Sport to inspire recovery and support rehabilitation. (Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus)

Spre deosebire de Prinţul William, al doilea în succesiunea la tronul britanic, care a avut nevoie de aprobarea Palatului Buckingham în cazul oricărei decizii, Prinţul Harry a avut parte de o viaţă mult mai lejeră. Desigur, şi el a fost nevoit să ia parte la toate evenimentele importante pentru monarhia britanică şi să se respecte cutumele Casei Regale, însă a putut trăi, în mare parte, după bunul plac.

Ei bine, tocmai despre asta e vorba. La un moment dat, Prinţul Harry a trecut printr-o perioadă tulbure în viaţa lui. Faptul că mama sa a decedat pe când el avea doar 12 ani şi-a pus amprenta asupra pshicului său şi a încercat să suprime tot ce simţea prin diverse obiciuri, nu tocmai pe placul bunicii sale, Regina Marii Britanii.

Potrivit spuselor lui, Harry a avut perioade în care s-a consolat cu alcool, ţigări şi petreceri dintre cele mai scandaloase. ”Ce simţeam vizavi de moartea mamei mele m-a dus spre alcool şi ţigări.”, a mărturisit Prinţul Harry, neferindu-se să precizeze că viaţa lui era un ”haos total” şi că era foarte aproape de un ”colaps”.

Un moment anume din toată această perioadă a fost însă suficient pentru ca tatăl său, Prinţul Charles, şi Regina Elisabeta să-l considere propice pentru a trage un semnal de alarmă şi pentru a-l pune la punct pe Prinţul Harry. Roşcovanul îşi aminteşte că prin 2012 se afla în Las Vegas, la o petrecere cu Ryan Lochte, când situaţia a scăpat de sub control. A consumat atât de mult alcool, încât n-a mai fost responsabil pentru ce făcea şi le-a oferit paparazzilor ocazia perfectă pentru a-l surprinde în ipostaze nedemne pentru o persoană cu sânge albastru.

Este vorba despre acele cadre în care Prinţul Harry apărea complet gol într-o cameră de hotel şi care au împânzit internetul. Se pare că acele fotografii i-au făcut destule probleme acasă, la palat. Prinţul Charles şi regina Elisabeta a II-a l-au convocat pe Harry chiar a doua zi şi i-au spus că totul trebuie să înceteze, căci s-a ajuns prea departe. La momentul respectiv, monarhul britanic le-a cerut ziarelor şi revistelor britanice să nu printeze niciuna dintre acele fotografii. Aşa s-a întâmplat, chiar dacă internetul stă mărturie pentru acea escapadă a Prinţului Harry.

Interesant e că de atunci roşcovanul nostru preferat n-a mai călcat pe bec şi chiar e un exemplu de ”Aşa, da!” la Palatul Buckingham!

Modifică Setările