Royals

Un cuplu de aur de la Hollywood va participa la nunta Prinţului Harry

Un cuplu de aur de la Hollywood va participa la nunta Prinţului Harry

LONDON, ENGLAND - APRIL 21: Prince Harry and Meghan Markle attend the Invictus Games Reception at Australia House on April 21, 2018 in London, England. (Photo by Alastair Grant - WPA Pool/Getty Images)

Mult aşteptata nuntă regală de pe 19 mai va avea parte de numeroşi invitaţi din lumea bună a Hollywood-ului. După ce am aflat că printre invitaţi se vor număra Victoria şi David Beckham, cele mai noi nume celebre vehiculate sunt cele ale soţilor Clooney, George şi Amal.

Informaţia a fost lăsată să scape de hairstilistul Miguel Perez, care a fost întrebat de publicaţia spaniolă Hola! dacă se va ocupa de coafura lui Meghan Markle în ziua ei cea mare.  Acesta a refuzat să dea acestă informaţie, dar a dezvăluit, în schimb, următoarele: "Ceea ce pot confirma este că mă voi ocupa de părul lui Amal în acea zi".

Amal i-ar fi recomandat şi hairstilistul

Se spune că stilistul Miguel Perez ar fi lăsat de înţeles că a fost ales să se ocupe de părul miresei lui Harry, după ce avocata londoneză Amal Clooney l-ar fi recomandat fostei actriţe.

Acesta a declarat pentru publicaţia Mail on Sunday că se ocupă de colorarea părului, tunsoare şi coafura lui Meghan, fără să confirme dacă tot el este ales şi pentru ziua nunţii.

Miguel, născut în Spania, lucrează în acest moment la salonul Sloane din Chelsea, Londra.