Meghan & Harry

Un nou atac dur la adresa lui Meghan Markle: „Sper ca Archie s-o trateze aşa cum şi-a tratat ea tatăl“

Un nou atac dur la adresa lui Meghan Markle: „Sper ca Archie s-o trateze aşa cum şi-a tratat ea tatăl“

Nu mai este niciun secret că Meghan Markle nu se înţelege cu tatăl ei şi cu familia acestuia, din care fac parte Samantha, sora vitregă a Ducesei, şi Thomas Jr, fratele ei vitreg.

Chiar dacă lumea deja s-a obişnuit ca rudele să o atace în presa din SUA şi din Marea Britanie pe Meghan Markle, ceea ce nu se făcuse până acum era ca micul Archie, primul urmaş al Prinţului Harry, să fie adus în discuţie în scandalul din familia Markle.

Zilele trecute, Samantha a lansat însă un atac dur la adresa surorii ei vitrege, afirmând că aceasta este insensibilă, a făcut de râs numele familiei şi că i s-a părut că botezul lui Archie a fost unul fals. Mai mult decât atât, Samantha s-a folosit de numele micuţului pentru a o ataca şi mai rău pe Meghan Markle, notează cei de la Daily Star.

„Mă mir că biserica nu a luat foc atunci când Meghan a pătruns înăuntru. Faptul că sora mea a intrat într-o biserică, ştiind ce i-a făcut tatălui nostru, ignorându-l după două infarcte, este lipsă de respect. Tatăl meu a fost extraordinar cu ea. Spre ca vina să o consume. Tot ceea ce s-a spus despre tatăl meu nu au fost decât minciuni inventate pentru a o face pe ea să arate mai bine şi pentru a exclude familia lui Archie, deoarece ego-ul ei nu-i permite să recunoască faptul că a greşit. Cea mai mare problemă este faptul că şi-a trădat toată familia pentru a intra în familia regală. Să-i fie ruşine pentru asta. Sper ca Archie să o trateze pe Meghan aşa cum l-a tratat ea pe tata“, a spus Samantha Markle.