Leonardo DiCaprio este „un ciudat cu preferințe bizare în dormitor”. Cine spune asta?

1 martie, 2024

După ce l-a sărutat într-un club, o tânără vedetă Playboy îl desființează pe idolul femeilor și cel mai râvnit burlac de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio a fost refuzat în club și catalogat drept „prea ciudat și prea bătrân”. Profimedia
Leonardo DiCaprio a fost refuzat în club și catalogat drept „prea ciudat și prea bătrân”. Profimedia

Leonardo DiCaprio e unul dintre cei mai talentați, cei mai chipeși și cei mai bogați actori ai generației sale, iar femeile ar da orice să ie în preajma sa. El, însă, are o regulă ciudată: nu are partenere mai în vârstă de 25 de ani.

Însă ciudățeniile lui nu se opresc aici! Cel puțin, asta susține un fotomodel Playboy, care a avut ocazia să-l întâlnească într-un club de noapte exclusivist din Los Angeles, în care se intră doar pe bază de invitație. Chipurile, Hieke Konings, în vârstă de 22 de ani, nu doar că a intrat cu el în vorbă la un pahar, ci s-a și sărutat cu acesta. „A fost într-un club secret din Los Angeles, unul în care se intră doar pe bază de invitație. L-am văzut stând acolo, cu hanoracul negru și șapca neagră și am stabilit un contact vizual”. Apoi, managerul lui Leo a adus-o la masa starului, spunându-i: „Leo vrea să vorbească cu tine”.

Hieke Konings a profitat de ocazie pentru a aduce în discuție faimoasa reputație a lui Leo de a se întâlni doar cu modele care au sub 25 de ani, la care starul din „Titanic” a recunoscut că este "vinovat". Cei doi s-au sărutat apoi, dar Hieke a descris sărutul ca fiind unul obișnuit: „A fost OK, dar cu siguranță nu a fost cel mai bun sărut". Și, deși a fost apoi invitată să meargă acasă cu Leonardo DiCaprio, tânăra l-a refuzat. „A reacționat foarte șocat. Bineînțeles că nu era obișnuit cu asta. Dar când i-am spus că nu-l cunosc suficient de bine, a răspuns cu încântat: 'Respect acest lucru'. După care s-a întors la o altă fată și a dus-o acasă”.

Hieke a spus că, deși nu s-a culcat cu Leo, are mai multe prietene care și-au petrecut noaptea cu el și care i-au spus că acesta are unele preferințe discutabile în dormitor. "O prietenă a spus că își ținea căștile în urechi în timpul ce făcea sex, pentru că nu voia să o audă. Iar o alta a spus că i-a pus chiar și o pernă pe cap. Nu-i de mine, Leo este prea ciudat și prea bătrân”.

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Elton John și soția sa GettyImages 51147281 jpg
Lucy Lawless Xena profimedia 0152166310 jpg
Marius Manole jpg
Otilia Bilionera si sotul ei turc, Bekir Ali Karakas  FOTO captura (7) png
Vladimir Draghia despre Insula de 1 milion   Instagram (4) jpg
Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Suki Waterhouse și Robert Pattinson, GettyImages (4) jpg
Kristin Davis, GettyImages (6) jpg
rebel wilson instagram jpg
Romanița PNG
Lionel Richie și Nicole Richie GettyImages 2134280848 jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Irina Baianț în Bali   FOTO Instagram jpg
Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg
rihanna getty jpg
Anna Lesko si fiul ei, Adam   Instagram (1) jpg
Laura Cosoi și familia, de Paște, Facebook jpg