Rușinea familiei! Marius Borg, fiul cel mare al Prințesei Mette-Marit, a fost arestat iar

15 septembrie, 2024

Arestarea a avut loc în timpul unei partide de vânătoare cu prietenii în Munții Gausdal.

Marius Borg și mama sa, Prințesa Mette-Marit. FOTO: Profimedia
Marius Borg și mama sa, Prințesa Mette-Marit. FOTO: Profimedia

Marius Borg, fiul cel mare al Prințesei Mette-Marit, a fost arestat de poliție vineri seară și ulterior eliberat sub acuzația de încălcare a unui ordin de restricție împotriva uneia dintre victimele sale declarate. Aceasta este a doua arestare a tânărului în vârstă de 27 de ani într-o lună, iar scandalul în care este implicată Familia Regală scandinavă pare departe de a se fi încheiat.

De data aceasta, după cum relatează cotidianul scandinav „Vg”, totul s-a întâmplat în timpul unei călătorii a nepotului Regelui Harald și al Reginei Sonja în munții din municipalitatea Gausdal. Mai exact, este vorba despre o zonă de cabane în mijlocul naturii aparținând comitatului Innlandet, care se află la aproximativ 230 de kilometri nord de capitala Oslo.

Marius Borg se afla acolo cu un grup de prieteni pentru a merge la vânătoare, când a fost arestat din nou de către polițiști. Øyvind Bratlien, fiului cel mare al prințesei, a asigurat presa că tânărul pledează nevinovat pentru acuzațiile care i se aduc. El a declarat, de asemenea, că clientul său nu avea asupra sa o armă de foc în momentul arestării sale. Pentru moment, nu a fost posibil să se confirme dacă tânărul deține un permis în acest sens.

Poliția, la rândul său, a explicat cum au decurs evenimentele din ultima săptămână pentru a se ajunge în acest punct. Potrivit versiunii oficiale, marți, 10 septembrie, Marius Borg ar fi contactat-o pe una dintre fetele care l-au dat în judecată prin intermediul unui apel pe telefonul mobil și al unui număr ascuns. Lucru care îi este complet interzis prin decizia judecătorului, iar aceasta nu ar fi nici măcar prima dată când a încercat să vorbească cu ea în ultimele zile.

După ce această informație a ajuns la urechile autorităților, acestea au decis să acționeze și să-l aresteze pe Borg pentru încălcarea ordinului de restricție și, după cum explică ei, din cauza „riscului de repetare” a acestui comportament. Câteva ore mai târziu, sâmbătă, el a fost eliberat. Avocatul care reprezintă interesele deținutului s-a plâns că „în cei 17 ani de profesie, nu am cunoscut niciodată o arestare pe o bază faptică și juridică atât de slabă”.

Mai multe pentru tine...

Fiul prințesei moștenitoare înainte de căsătoria sa cu Haakon al Norvegiei a fost arestat pentru prima dată pe 4 august. Motivul a fost o agresiune asupra unei femei în vârstă de 20 de ani cu care era într-o relație, lucru pe care el însuși l-a recunoscut ulterior într-o declarație. El a susținut la momentul respectiv că totul s-a întâmplat când se afla sub influența alcoolului și a cocainei, subliniind totodată că suferă de diverse „tulburări psihice”.

Scandalul nu s-a oprit aici. Autoritățile au început să îl ancheteze și pentru alte două cazuri de violență și amenințări, după ce au auzit mărturia a două dintre fostele sale prietene, Juliane Snekkestad și Nora Haukland, cărora le-ar fi provocat, de asemenea, leziuni fizice și psihice.

FOTO: Profimedia, Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg