Superbă şi la al patrulea copil! Miranda Kerr tocmai a născut un băieţel

28 februarie, 2024

E clar doar mamă de băieţi! Căci şi al patrulea copil al ei, venit pe lume ieri, 27 februarie, e tot un băieţel.

Incredibilă şi la a patra sarcină. FOTO: Instagram
Incredibilă şi la a patra sarcină. FOTO: Instagram

Vă vine să credeţi că Miranda Kerr este acum mamă a patru copii? Ei bine, da, veterana podiumului de modă a brandului Victoria's Secret a anunțat ieri seară pe Instagram că i-a urat bun venit celui de-al patrulea fiu al ei, bebelușul Pierre.

În anunțul ei de pe Instagram, Miranda Kerr a împărtășit o fotografie cu un aranjament de flori galbene pe o masă, alături de o păturică albastru deschis brodată cu numele Pierre, plus o pereche de șosete galbene de bebeluş cu monogramă Louis Vuitton.

"Suntem nespus de fericiți de sosirea micuței noastre raze de soare, Pierre Kerr Spiegel. Nu am putea fi mai entuziasmați să ne întâmpinăm cel de-al patrulea fiu în familia noastră. Ne simțim atât de binecuvântați!", a scris ea în descrierea imaginii ce pare a fi fost imortalizată în salonul maternităţii.

Kerr a anunțat în septembrie pe Snapchat că este însărcinată cu al patrulea copil. Înainte de asta, în iulie 2022, ea a dezvăluit într-un interviu că întotdeauna și-a dorit să fie mamă de băiat. "Pur și simplu, îmi place să fiu mamă și întotdeauna mi-am dorit trei băieți. Așa că mă simt foarte binecuvântată că am trei băieți sănătoși". Ei bine, acum are încă o binecuvântare...

Superba Miranda Kerr mai este mama băieților Hart, în vârstă de cinci ani, și Myles, în vârstă de patru ani, cu soțul Evan Spiegel, CEO al Snap Inc. De asemenea, ea mai are un băiat, pe Flynn, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei soț, actorul Orlando Bloom.

Miranda Kerr și Orlando Bloom au divorțat în 2013, iar modelul s-a căsătorit cu Evan Spiegel în 2017. Starul hollywoodian este acum logodit cu cântăreaţa Katy Perry, care i-a născut şi ea un copil în august 2020, o fetiţă botezată Daisy Dove Bloom.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg