Nu doar William și Kate au mers în SUA. Sophie, Contesa de Wessex, premiată de Hillary Clinton

6 decembrie, 2022
Sophie Wess PNG

Sophie, Contesă de Wessex și Forfar și-a făcut apariția la Institutul pentru femei, pace și securitate de la Universitatea Georgetown din Washington, D.C., luni, la ceremonia anuală Hillary Rodham Clinton Awards.

Sophie, contesa în vârstă de 57 de ani, a fost omagiată cu un premiu pentru munca depusă împotriva violenței sexuale din zonele de conflict.

Soția Prințului Edward a ținut inclusiv un discurs la eveniment, doar că a existat un mic incident. Sophie a fost nevoită să-și întrerupă discursul, întrucât a abut nevoie de un șervețel. ”Vă rog să mă scuzați, ies puțin să iau un șervețel.”, a spus printre zâmbete contesa.

Apoi a păstrat tonul glumeț și a mărturisit că în ciuda faptului că asista la o premieră pentru ea, nimeni nu și-ar fi dori să vorbească înfundat.

Sophie, Contesa de Wessex a spus că femeile muncesc mult ca să aducă pacea, chiar dacă asta presupune să se poziționeze în situații riscante.

La evenimentul organizat și premiat de Hillary Clinton, a participat o altă doamnă aflată într-o zonă fierbinte de conflict: Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska.

Vizita norei preferate a Reginei Elisabeta vine la doar câteva zile de la o altă vizită celebră și istorică, cea a Prințului William și a Prințesei Kate.

Kate Middleton a fost și într-o vizită la Universitatea Harvard, unde a semnat în cartea de oaspeți, aceeași în care și socrul său, actualul rege Charles, a semnat în urmă cu 36 de ani.

Prințesa de Wales a strălucit la ceremonia EarthShot Prize 2022, din Boston, din seara de 2 decembrie, când a purtat o bijuterie care a aparținut soacrei sale, Prințesei Diana.

Toate privirile s-au îndreptat spre prințesa de 40 de ani, care a pășit la marele eveniment într-o rochie verde, la care a asortat un chocker de-o valoare imensă.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg