Royals

Viaţa lor din Montecito! Ducii de Sussex au difuzat imagini exclusive cu Archie şi ograda lui de găini

Viaţa lor din Montecito! Ducii de Sussex au difuzat imagini exclusive cu Archie şi ograda lui de găini camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Meghan Markle şi Prinţul Harry par a duce o viaţă idilică în Los Angeles.

Cel puţin aşa au dat de înţeles în interviul acordat lui Oprah Winfrey şi difuzat pe postul CBS, în cadrul căruia Meghan a declarat că mutarea lor în California a fost o mişcare ideală şi că acum trăiesc acolo un basm. În cadrul interviului au fost inserate şi imagini din curtea casei lor în valoare de 14,5 milioane de dolari, din cartierul Montecito din Santa Barbara, dar şi unele în care îl putem vedea pe micuţul Archie alergând vesel pe plajă.

Imaginile cu Archie, care va împlini doi ani în luna mai, sunt cu atât mai preţioase cu cât ducii sunt foarte discreţi legat de fiul lor. 

În plus, Meghan Markle a mai declarat că ea şi familia sa şi-au propus să trăiască cât mai autentic şi ecologic posibil, invitând-o pe Oprah să viziteze micul coteţ de găini pe care l-au înfiinţat în curtea casei lor, unul de care se bucură foarte tare fiul lor, micuţul Archie. 

Meghan şi Harry au declarat că au salvat cele câteva găini de la o fermă din apropiere, acestea devenind sursa lor de ouă bio şi sănătoase, încercând, în felul acesta, să se întoarcă la orgini, chiar dacă locuiesc într-una dintre cele mai exclusiviste comunităţi din California. 

Cea mai simpatică imagine este cea în care apare băieţelul lor, Archie, alergând pe plajă în timp ce este filmat de tatăl lui, Harry, şi cu mama Meghan în cadru secundar. Fosta actriţă a declarat că Archie a început să asimileze foarte multe cuvinte noi, cele mai recente fiind "hidratat" şi "condu cu grijă!".

Comentarii

Modifică Setările