Royals

5 reguli pe care copiii regali au voie să le încalce

5 reguli pe care copiii regali au voie să le încalce

Protocolul regal trebuie respectat, în mare, şi de cei mici, însă există anumite excepţii de la reguli pentru micuţii moştenitori ai Casei Regale britanice. Iată-le!

Să călătorească cu tatăl lor

Prinţul George, adică moştenitorul tronului regal britanic, a călătorit cu tatăl său de mai multe ori până acum, cu toate că protocolul interzice ferm aşa ceva pentru simplul motiv că, în caz de accident, să nu piară doi dintre cei aflaţi în linia succesorală la tron.

Totuşi cea care a acceptat excepţia de la regulă este însăşi Regina Elisabeta a II-a şi asta pentru că avioanele sunt acum mai sigure decât erau pe vremea când a fost instaurată regula cu pricina.

Totuşi, odată cu Prinţul George va împlini 5 ani, toată lumea se aşteaptă ca el să călătorească singur. Între timp, este însoţit la bordul aeronavei de ambii lui părinţi în vizitele oficiale sau vacanţe, având în vedere vârsta lui mică.

Părinţii lui George, Prinţul William şi Kate Middleton, respectă, în general, întregul protocol regal şi se abat de la acesta numai atunci când consideră că au de-a face cu reguli învechite şi simt nevoia să le updateze vremurilor moderne pe care le trăim.

Modifică Setările