Red Carpet

A eclipsat-o pe Prima Doamnă a Poloniei! Kate Middleton, splendidă într-o creaţie Alexander McQueen!

A eclipsat-o pe Prima Doamnă a Poloniei! Kate Middleton, splendidă într-o creaţie Alexander McQueen!

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge with their children Prince George of Cambridge and Princess Charlotte of Cambridge as they arrive on day 1 of their offical visit to Poland on July 17, 2017 in Warsaw, Poland.

Nu contenim în a o admira pe Ducesa de Cambridge în această primă zi a turneului regal din Polonia. Sosită la Varşovia, Kate a făcut furori încă de la coborârea din avion! Iată cum a fost la întâlnirea cu Prima Doamnă a Poloniei! Prima Doamnă a Poloniei Agata Kornhauser-Duda vs. Kate Middleton Kate a strălucit în această primă zi a turneului regal în Polonia! La prima întrunire oficială, cea cu Preşedintele Poloniei şi Prima Doamnă, Ducesa de Cambridge a ales să poarte un outfit inedit, all-white, compus dintr-un costum semnat de designerul Alexander McQueen, unul dintre favoriţii ei, pantofii nude Gianvito Rossi, pe care i-a purtat şi cu alte ocazii, şi un clutch roşu. Preţul costumului ei este de 1995 de lire sterline, însă acum e sold out, după cum era de aşteptat.

Prima Doamnă a Poloniei, care e gazda Ducilor de Cambridge la Palatul Prezidenţial din Polonia, a purtat o rochie fluidă, nude, pe care a accesorizat-o cu o curea maronie, în talie. Şi-a completat look-ul cu o pereche de stilettos nude, asemănători cu cei purtaţi de Kate, şi o pereche de cercei preţioşi.

Văzându-le îndeaproape, nu putem să nu sesizăm preţiozitatea ţinutei alese de Kate vs. lejeritatea outfitului ales de Prima Doamnă a Poloniei. Vouă care vă place?

23.76%
76.24%
Modifică Setările