Red Carpet

A slăbit 45 de kg într-un an! Cum a reuşit Jessica Simpson să intre, din nou, în blugii de la 20 de ani?

A slăbit 45 de kg într-un an! Cum a reuşit Jessica Simpson să intre, din nou, în blugii de la 20 de ani? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A împlinit de curând 40 de ani şi este mamă a trei copii.

Este vorba despre Jessica Simpson, o artistă care s-a tot confruntat cu probleme de greutate în trecut, trecând de la o siluetă şnur la una sufocată de kilograme în plus, la diferenţe scurte de timp.

Cel mai recent, Jessica a revenit în tabăra anorexicelor, după ce a pierdut un record de nu mai puţin de 45 de kilograme, după ce a născut, anul trecut în martie, al treilea ei copil şi-al soţului Eric Johnson, o fetiţă numită Birdie Mae.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Ca să confirme transformarea fizică, Jess a pozat într-o pereche de blugi vechi de 14 ani, în care reuşea să intre la vârsta de 26 de ani şi de care nu s-a mai putut atinge după aceea.

Fotografia cu silueta foarte subţire a vedetei a fost postată pe Instagram cu ocazia zilei sale de naştere, pe 10 iulie. În mesajul care o însoţeşte, Jessica explică cum ţine de 14 ani în şifonier această pereche de blugi şi cum a încercat să vadă dacă mai intră în ei în pragul aniversării celor 40 de ani.

Mulţi dintre fanii vedetei au complimentat-o, scriind că Jessica ar arăta ca la 15 ani. S-au găsit, însă, şi voci critice, care-au considerat că Jessica a exagerat cu slăbitul şi că aceasta ar avea capul... prea mare pentru acel corp firav. 

Ce dietă a ţinut Jessica Simpson pentru a slăbi 45 de kilograme

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

Comentarii

Modifică Setările