Red Carpet

Adriana Lima, la ultima defilare pentru Victoria`s Secret. A încheiat show-ul în lacrimi

Adriana Lima, la ultima defilare pentru Victoria`s Secret. A încheiat show-ul în lacrimi camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Cel mai longeviv ”îngeraş” Victoria`s Secret s-a retras aseară! Top-modelul brazilian Adriana Lima (37)  a defilat, în lacrimi, pentru ultima dată pe podiumul care a făcut-o celebră.

După o carieră longevivă în echipa ”îngeraşilor” Victoria`s Secret, Adriana Lima a urcat, ieri seară, pentru ultima dată pe podiumul show-ului din New York. În lacrimi, modelul, mama a două fetiţe, şi-a anunţat retragerea: Dragă Victoria, îţi mulţumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtăşit secretele tale şi, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învăţat să zbor. Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana“.

Acesta a fost cel de-al 18-lea show al modelului şi ultimul, motiv pentru care emoţiile au fost la ele acasă. ”A fost al 18-lea show al meu şi am fost la fel de emoţionată ca la primul. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu pe podiumuri şi să fac parte din show-urile Victoria`s Secret, e pasiunea mea”, a declarat Adriana Lima jurnaliştilor.

Adriana Lima a debutat pe podiumul Victoria`s Secret în 1999, pe când avea doar 18 ani. În 2017, ea a primit titlul de ”cel mai valor înger Victoria`s Secret”. De-a lungul carierei sale, ea a purtat de trei ori Fantsy Bra-ul, sutienul-bijuterie al brandului. Ea a lipsit dintr-o singură ediţie a show-ului anual, şi anume în 2009, când era însărcinată cu fiica Valentina. În 2012, la două luni după ce o născuse pe a doua fiică, Sienna, deschidea show-ul.

Modifică Setările