Evenimente

Alexandra Ungureanu, câştigătoarea "Bravo, ai stil Celebrities". Ce rochie a purtat în finală şi ce va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei

Alexandra Ungureanu, câştigătoarea "Bravo, ai stil Celebrities". Ce rochie a purtat în finală şi ce va face cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Alexandra Ungureanu a fost desemnată în urmă votului de către public, marea câştigătoare a competiţiei "Bravo, ai stil! Celebrities".

În Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, şase personalităţi puternice au dat ultima bătălie stilistică, pentru marele titlu şi premiul pus în joc. Telespectatorii au decis că Alexandra Ungureanu să fie desemnată Cea mai stilată celebritate din România, iar aceasta a intrat în posesia cecului de 100.000 de lei şi a titlului pentru care a luptat întreaga competiţie stilistică. Cu un procentaj de 50,3%, Alexandra Ungureanu a fost favorită publicului, această fiind urmată îndeaproape  în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%.

După încheierea show-ului Alexandra, extrem de emoţionată, a făcut câteva declaraţii în premieră despre ce a însemnat pentru ea toată această perioada şi competiţia "Bravo, ai stil! Celebrities." "Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâţia oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit că om, deşi cânt de atâţia ani, dar eu am fost o revelaţie în acest concurs şi nu îmi vine să cred..Şi asta am învăţat, oricând poţi să o iei de la zero, oricând te poţi reiventa, oricând, în momentul în care crezi în ţine, poţi face diferenţa", a declarat Alexandra  Ungureanu pentru wowbiz.ro.

În competiţia stilistică, Alexandra Ungureanu a abordat diferite stiluri vestimentare, a pus în scenă momente artistice inedite, surprinzând prin curajul abordărilor, şi a îmbrăţişat de fiecare dată provocările venite din partea celor trei juraţi ai emisiunii. “Mulţumesc! Va iubesc mult, mulţumesc din suflet, mulţumesc pentru toată dragostea, mulţumesc pentru toată călătoria. Sunteţi minunaţi!”, a spus copleşită de emoţii Alexandra Ungureanu. "Nu m-am gândit că o să câştig marele premiu. Când am intrat în luptă, mi-am dorit să rezist cât mai mult. Ştiam că este un reality-show şi eu merg în televiziune de atâţia ani de zile, nu am mai mers la reality şi am ştiut că o să mă scoată total din zona mea de confort. Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunţ, au fost momente în care am descurajată total şi nu am avut încredere în mine. De fiecare dată mi-am găsit puterea. A fost mai wow decât atunci când eu lansăm hit-uri de mare succes", a mai adăugat Alexandra Ungureanu.

Ce declaraţii a făcut pe Instagram marea câştigătoare

"Nu ne-am dezamăgit unii pe alţii, m-aţi făcut cea mai fericită. Am reuşit împreună! Merge şi un story la 4 dimineaţă. Nu ştiu dacă o să realizez ce s-a întâmplat, poate anul viitor o să mă prind. Este absolut incredibil. Am îmbătrânit 200 de ani acolo în faţă porţilor până să aflăm câştigătoarea. A fost delir. M-am prins, sunt norocoasă, eu mi-am făcut treaba până la un punct, însă după, a fost treaba voastră investiţia voastră şi încrederea voastră în mine. Sunt foarte recunoscătoare, m-aţi făcut cea mai fericită!"

Alexandra Ungureanu a câştigat premiul de 100.000 de lei pe care probabil îl va investi în cariera ei. 

Foto: Kanal D

Comentarii

Modifică Setările