Evenimente

Ca o stea de cinema! Cât de bine a arătat Melania Trump când a votat în Florida!

Ca o stea de cinema! Cât de bine a arătat Melania Trump când a votat în Florida! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Încă nu ştim dacă soţul ei va părăsi sau nu fotoliul prezidenţial.

Dacă se va întâmpla asta, vom duce dorul momentelor fashion marca Melania Trump, una dintre cele mai şic Prime Doamne pe care le-a văzut America de la Jackie Kennedy încoace.

Un exemplu în acest sens a fost ţinuta purtată de Melania ieri dimineaţă, când aceasta a votat la o secţie electorală din statul Florida, în Palm Beach, mai exact. Prima Doamnă în vârstă de 50 de ani a fost imaginea eleganţei actuale în rochia ei creaţie Gucci, în valoare de 4.500 de dolari, completată de o pereche de pantofi nude, simpli, şi o geantă de mână în nuanţe asemănătoare cu ale rochiei.

Coafura a fost, la rândul ei, la înălţime, Melania alegând să îşi prindă părul într-un coc modern şi să se ferească de soarele puternic cu ajutorul unor ochelari supradimensionaţi. Ca de obicei, aşa cum obişnuieşte să facă şi soţul ei, Melania a ales să nu poarte mască la ieşirea ei pentru vot.

În 2019, actualul cuplu prezidenţial a luat decizia de a schimba reşedinţa oficială din Manhattan, New York, cu cea din însoritul Palm Beach, statul Florida, acolo unde a votat Melania în ziua alegerilor.

Rămâne de văzut dacă Melania ne va mai delecta încă patru ani cu ţinutele ei şic sau dacă este cazul să îi dăm o şansă şi soţiei lui Joe Biden să ne arată preferinţele ei vestimentare.

Comentarii

Modifică Setările