Red Carpet

Care este mesajul pe care Meghan Markle a vrut să îl transmită la ultimele sale apariţii în calitate de Ducesă

 Care este mesajul pe care Meghan Markle a vrut să îl transmită la ultimele sale apariţii în calitate de Ducesă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu e un secret pentru nimeni că familiile regale au făcut istorie comunicând prin intermediul ţinutelor purtate la evenimentele importante. Iar Meghan a ştiut să joace cu mult stil această ultimă carte. 

Deoarece discursurile sunt alese cu atenţie şi nu oricine de la Curtea Regală le poate ţine, prinţesele şi ducesele aleg să afişeze eleganţă sartorială ori de câte ori au ocazia. Cât a fost Ducesă de Sussex, Meghan nu a făcut excepţie. A devenit un etalon de stil şi a reuşit chiar să o eclipseze pe Kate Middleton. La finalul acestei luni, sarcinile lor ca Duci de Sussex vor dispărea, iar ei îşi vor putea continua viaţa aşa cum au ales, ca cetăţeni normali, fără atribuţii regale. Aşadar, nu există prea multe interpretări şi coincidenţe legate de cele mai recente apariţii, să le numim “de adio”, afişate de fosta actriţă, actuală soţie a lui Harry. Turneul prin care ea şi-a luat la revedere de la poporul englez şi de la Casa Regală Britanică a fost ca o lecţie de stil şi atitudine considerată, de mulţi, o palmă peste faţa familiei Regale care niciodată nu a plăcut-o.

Rochia albastru-turcoaz, purtată la evenimentul Endeavour Fund Awards, este o creaţie semnată de Victoria Beckham şi costă 950 lire sterline. Este un albastru cald care, în simbolistica specialiştilor înseamnă vindecare, libertate şi înţelegere, toleranţă. Albastru, este, totodată, culoarea preferată a Reginei Elisabeta.

La seara de gala ce a avut loc cu prilejul festivalului de muzică Mountbatten, cei doi s-au asortat impecabil, purtând pasionalul roşu ca un strigăt de adio, dar şi exact aceeaşi nuanţă precum covorul regal de la Buckingham Palace, semn că nu vor mai călca prea curând pe el. Harry a purtat univorma lui tradiţională, în calitate de Căpitan General al Trupelor Marine Regale, iar Meghan o creaţie Safiyaa, cu capă. Este un mesaj că vor pune pasiune în cee ace fac, căci roşu este culoarea ce transmite energie, dorinţă, iubire, dar şi război şi determinare. 

Cea mai comentată apariţie a fost, însă, cea în rochia verde, cu pălărie tipic britanică, pe care a ales să o poarte la slujba ţinută în ziua Commonwealth-ului. Verdele electric al creaţiei Emilia Wickstead a fost asociat cu renaşterea, revenirea la viaţă, echilibrul naturii şi armonia. Fix ce doresc cei doi să transmit prin decizia luată recent. 

O ţinută extrem de naturală şi foarte bine primită de către public a fost cea semnată Preen by Thornton Bregazzi şi purtată de Meghan la evenimentul Commonwealth Trust ţinut de Regină. Nuanţa maro-teracota şi creaţia asimetrică cu pliseuri a dorit să transmit mesajul de neutralitate, legătură cu pământul, rădăcini puternice şi împlinire a crezului. Maroul este şi o culoare ce simbolizează eleganţa şi securitatea. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook

 

 

 

 

Comentarii