Red Carpet

Carmen Iohannis a ales din nou albul pentru o vizită în Germania FOTO

de admin

Carmen Iohannis a ales din nou albul pentru o vizită în Germania FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prima Doamnă rămâne fidelă hainelor albe, pe care le alege şi pentru deplasările sale oficiale.

De la o vreme, apariţiile publice ale soţiei preşedintelui României sunt tot mai rare, iar într-un an precum complicatul 2020 ieşirile sale au devenit evenimente în sine.

Carmen Iohannis a fost văzută şi la debutul anului şcolar, şi la alegerile de la sfârşitul lunii septembrie, dar aceasta este prima apariţie publică a sa la braţul şefului statului din această toamnă. Cei doi soţi au fost invitaţi la Magdeburg, Germania, unde au participat la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”. În cadrul evenimentului, preşedintele Klaus Iohannis a primit distincţia pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare".

Pentru o asemenea ocazie, Prima Doamnă a ales să poarte un compleu alb, format din rochie şi pardesiu, realizat din brocart italian şi căptuşit cu mătase. O ţinută semnată de designerul vestimentar ieşean Andreea Tincu, pe care soţia preşedintelui a accesorizat-o cu deja preferaţii săi pantofi escarpin roz şi geantă în aceeaşi nuanţă.

Deşi este discutabilă alegerea acestor nuanţe mai curând estivale, lăudabil este că, de data aceasta, Prima Doamnă a avut un outfit până la genunchi - o lungime adecvată întâlnirilor oficiale şi atât de disputată în cazul ţinutelor purtate de Carmen Iohannis.

Foto: Facebook, presidency.ro

Comentarii

Modifică Setările