Red Carpet

Carmen Iohannis, cu o fustă mai scurtă decât ne-a obişnuit! HOT or NOT?

Carmen Iohannis, cu o fustă mai scurtă decât ne-a obişnuit! HOT or NOT? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Prima Doamnă nu conteneşte să ne surprindă. Uite cum şi-a făcut apariţia la clasă!

E clar că doamna Carmen Iohannis nu-şi asumă vârsta şi profită din plin de faptul că silueta încă o ajută să poarte mini. Şi, deşi a fost adeseori criticată pentru garderoba sa neadecvată protocolului, soţia preşedintelui preferă să rămână fidelă ţinutelor tinereşti, mulate şi scurte.

Dacă până acum fustele şi rochiile sale depăşeau arareori linia genunchilor, de data aceasta am văzut-o purtând o fustă şi mai scurtă de atât! E drept că e vorba despre o ţinută sport-casual, cu care Prima Doamnă nu s-a prezentat într-un cadru oficial, ci la clasa ei de la liceu, unde e dirigintă şi predă limba engleză. Şi, cel mai probabil, elevii săi o iubesc şi pentru felul său adolescentin pe care şi-l demonstrează, iată, şi din punct de vedere vestimentar.

Totuşi, combinaţia între fustă scurtă înflorată, pulover şi pantofi sport tip şosetă nu e atât de cool pe cât s-a intenţionat a fi. Şi, lăsând la o parte rigorile aplicabile garderobei de Primă Doamnă, chiar şi pentru un astfel de look young-edgy ar trebui să apeleze la un stilist.