Red Carpet

Carmen Negoiţă şi Dana Săvuică au făcut un duet stilistic remarcabil la London Fashion Week FOTO&VIDEO

Carmen Negoiţă şi Dana Săvuică au făcut un duet stilistic remarcabil la London Fashion Week FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 29 poze

Săptămâna modei de la Londra a ajuns la final, iar două dintre cele mai cool fashioniste de la noi au apărut la Best Street Style.

Carmen Negoiţă şi Dana Săvuică nu sunt doar două femei frumoase, ci şi două fashion icon-uri, bloggeriţe şi influenceri al căror stil de viaţă este urmărit de o armată întreagă de fani internauţi. 

Deunăzi, cele două vedete - pe care le leagă şi o frumoasă prietenie - şi-au făcut apariţia la cel mai cool eveniment care deschide toamna de evenimente dedicate modei din capitala Marii Britanii: London Fashion Week. Şi, fashioniste cum le ştim, şi-au făcut bine temele şi au oferit o lecţie de stil, remarcată şi de critici ca fiind printre cele mai interesante ţinute de streetsyle din timpul evenimentului.

E vorba despre un mix pe care specialiştii l-au numit "double millennial pink offering". Şi asta pentru că ambele noastre vedete au ales rozul, în combinaţii spectaculoase.

Carmen Negoiţă a mixat un pulover fuchsia cu o fustă lungă roz pudrat, amândouă de la Weekend Max Mara, purtate cu sneakers şi geantă Anna Cori. Ulterior a dat comoditatea conferită de sneakers pe eleganţa sandalelor fuchsia de la Musette. O combinaţie rafinată pentru o fashionistă înveterată, care a avut bucuria de a-şi aniversa ziua de naştere chiar în front row la London Fashion Week, primind drept cadou şi această recunoaştere la Best Street Style.

De cealaltă parte, Dana Săvuică a ales să combine un costum cu pantalon din material raiat, de la Weekend Max Mara (din colecţia toamnă-iarnă), cu o iie de la LINia13 şi cu sneakers de la Anna Cori.

"Am cucerit Londra cu ţinutele noastre de la PINKO România, Weekend Max Mara, Gerard Darel România, NISSA, ANNA CORI, Meli Melo Paris, Optik Gallery. Am apărut la Best Street Style", ne-a spus entuziasmată Dana Săvuică, care a mai avut o variantă şic cu acest costum din reiat, cu cămaşă cu fundiţă şi sandale statement.

Iată ce alte ţinute au mai abordate cele două frumose blonde la London Fashion Week. (vezi galeria foto)

Comentarii

Modifică Setările