Evenimente

Cătălin Moroşanu, mărturisiri sfâşietoare la 37 de ani: "Am făcut mult bine, dar am făcut şi rău"

Cătălin Moroşanu, mărturisiri sfâşietoare la 37 de ani: "Am făcut mult bine, dar am făcut şi rău"

Cătălin Moroşanu împlineşte astăzi 37 de ani. Sportivul a făcut câteva confesiuni emoţionante despre momentele trăite, dar a vorbit şi despre proiectele pe care le are.

 „Astăzi împlinesc 37 de ani de viaţă, o vârstă a maturităţii şi a realizărilor pe plan profesional! Privesc în trecut şi îmi amintesc prin câte lucruri am trecut: am făcut mult bine, dar am făcut şi rău, am avut realizări, am avut şi esecuri, am plâns, dar am şi râs, am fost băiat bun, dar în acelaşi timp am fost şi rău! Toată cariera mea a fost ca un vis frumos din care nu aş vrea sa mă mai trezesc vreodată! Sportiv, vedetă tv, politician, promotor şi ambasador al României pe plan sportiv.

Am cunoscut oameni din toate categoriile sociale şi prin ei am trăit fiecare moment din viaţa mea! Ce îmi doresc de ziua mea? Să am parte de sănătate, să am grijă de familia mea, să mă înconjor de oameni de calitate şi să reuşesc să inspir oamenii in continuare. Finalitatea învăţăturilor acumulate de-a lungul vieţii mele de până acum va fi Academia Cătălin Moroşanu.
Acolo îmi doresc să adun practicanţi din toate artele marţiale si sa educăm copiii noştri, să le dezvoltăm personalitatea şi să-i pregătim pentru rolul pe care o să-l aibă în societatea în care trăiesc!
Vă mulţumesc pentru mesajele extraordinare şi să nu uitaţi că fără voi eu nu aş exista!!!”, a scris Cătălin Moroşanu pe contul de socializare.
 

Comentarii

Modifică Setările