Red Carpet

Ce ţinute au ales starurile la American Music Awards

Ce ţinute au ales starurile la American Music Awards camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Ieri seară au fost premiaţi cei mai de succes artişti ai anului. Iată cine a plecat acasă cu trofeul, dar şi cine a obţinut aplauze pentru vestimentaţia de gală.

Gala American Music Awards s-a desfăşurat duminică, la Microsoft Theater din Los Angeles, şi a fost prezentat de Ciara.

Taylor Swift a fost vedeta serii la decernarea pemiilor American Music Awards. Vedeta pop a fost declarată „Artistul deceniului”, o distincţie anunţată înaintea ceremoniei. Ea a fost şi câştigătoarea celui mai important premiu al serii – „Artistul anului”. Vizibil emoţionată la primirea trofeului ”Artistul anului” în cadrul celei de-a 47-a ediţii a acestor premii înfiinţate în 1973, Taylor Swift a declarat că cele douăsprezece luni anterioare i-au oferit ”unele dintre cele mai uimitoare momente”, dar şi ”cele mai dificile lucruri prin care am trecut în viaţă”.

Nominalizările AMA sunt bazate pe apariţiile în Billboard, streaming, albume, vânzări digitale de single-uri, difuzări pe radio, prezenţa pe reţelele de socializare şi turnee. Câştigătorii sunt aleşi exclusiv de către fani.

La ediţia de anul acesta, vedete precum Ciara, Christina Aguilera, Selena Gomez, Taylor Swift, Camila Cabello, Shania Twain au dovedit că se pricep la modă la fel de bine precum se pricep la muzică.

Ciara ne-a lăsat fără cuvinte, când a apărut într-un costum albastru electric Balmain care lăsa la vedere un bust perfect.

În schimb, Christina Aguilera a optat pentru o ţinută care să acopere cât mai mult din trupul său tot mai rubensian. Din păcate, albul n-a ajutat-o prea mult, deşi creaţia futuristă de la Jean Paul Gaultier este una de remarcat.

Şi Selena Gomez a primit critici vizavi de greutatea din ultimul timp, mai ales că rochia mini Versace, de un lime fosforescent, era cam mică în zona bustului.

Taylor Swift a luat şi ea în greutate, în ultima vreme, dar rochia sa Julien MacDonald, cu şliţ adânc, ne-a atras atenţia în zona picioarelor încă fit.

Heidi Klum, însă, uimeşte şi la 46 de ani. Numai un fost model ca ea putea purta o rochie mini cu pene de struţ de la Monsoori fără probleme!

Mai tânăra Camila Cabello s-a vrut a fi o prinţesă, numai că acea nuanţă de nude, chiar pe o rochie Oscar de la Renta, a făcut să pară prea ştearsă în peisaj.

De cealaltă parte, Carrie Underwood ne-a oferit o lecţie de eleganţă, ţinuta cu paiete şi capă pe un umăr de la Stello lăsând la vedere un trup tonifiat.

Iată pentru ce ţinute au optat şi Jenna Dewan, Regina King, Shania Twain şi Tyra Banks. (vezi galeria foto)

Foto: Profimedia