Red Carpet

Cea mai stilată apariţie de la dineul soţilor Trump: Ivanka! Creaţia uluitoare purtată de fiica preşedintelui american

Cea mai stilată apariţie de la dineul soţilor Trump: Ivanka! Creaţia uluitoare purtată de fiica preşedintelui american camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Ieri seară, soţii Trump au găzduit un dineu oficial la Winfield House, reşedinţa ambasadorului american în Marea Britanie. De la eveniment n-a lipsit nici fiica preşedintelui american, Ivanka Trump.

Dacă la dineul oferit de regina Elisabeta la Buckingham n-a încântat foarte mult cu alegerea vestimentară, aseară Ivanka a fost senzaţia petrecerii. Ea a ales să poarte chiar o rochie albă, care pare-se fusese ”dress-code-ul” cu o seară în urmă, cu care a făcut furori la acest dineu organizat de tatăl său în cinstea regalităţilor şi oficialilor britanici.

Rochia purtată de Ivanka îi urmărea fidel linia corpului şi îi punea în evidenţă silueta ca trasă prin inel. Iar croiul asimetric, cu doar un umăr, a făcut ca rochia să fie cu atât mai spectaculoasă. Şi accesorizarea a fost una deosebită, Ivanka optând pentru cercei cu diamante, o broşă statement şi un clutch strălucitor. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Modifică Setările