Evenimente

Charlize Theron a dezvăluit cel mai mare complex fizic al ei. N-ai ghici nici într-o mie de ani despre ce este vorba!


Charlize Theron a dezvăluit cel mai mare complex fizic al ei.  N-ai ghici nici într-o mie de ani despre ce este vorba!
camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Spui Charlize Theron, spui definiţia frumuseţii. Considerată de mulţi cea mai atrăgătoare femeie din lume, blonda atomică este posesoarea unui chip perfect şi a unui corp de milioane. Cine şi-ar închipui, însă, că actriţa de 45 de ani are un mare coplex fizic, care nu-i dă pace? 

Orice discuţie despre frumuseţe ajunge invariabil la Charlize Theron. Cu trăsături perfecte, privire magnetică şi o înălţime de aproape 1.80, actriţa este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Prezentă în toate topurile de frumuseţe încă de la începutul carierei (cine o poate uita în ”Avocatul Diavolului”?), Charlize continuă să facă furori şi la 45 de ani. 

Puţini ştiu, însă, că actriţa considerată etalon de perfecţiune are un mare complex fizic. Recent, Charlize Theron a dezvăluit pentru Vanity Fair că sunt anumite aspecte care nu-i plac la corpul ei. Întrebată care este cel mai mare defect fizic al ei, frumoasa blondă a răspuns că nu-i plac umerii săi, detaliu la care a revenit în cadrul aceluiaşi interviu, la întrebarea ”ce ai schimba la înfăţişarea ta dacă ai putea?”. ”Mi-ar fi plăcut clar să am umeri mai mici”, a explicat diva, care în copilărie a practicat baletul. Un răspuns la care nu ne-am fi aşteptat, deci iată că nici măcar cea mai frumoasă femeie din lume nu e mulţumită pe deplin de felul cum arată. 

Charlize Theron

Charlize face, însă, tot posibilul să aibă grijă de calităţile cu care a fost înzestrată. Într-un interviu acordat Haarper s Bazzar în urmă cu doi ani, actriţa dezvăluia ritualul său de frumuseţe. Vedeta este mamă cu normă întreagă pentru cele două fiice ale sale, de nouă şi şase ani, prin urmare timpul nu-i permite să stea toată ziua la spa-uri şi saloane. 

”Mă trezesc în fiecare zi cu noaptea-n cap, la 5:45. Sunt o mamă singură, care trebuie să-şi pregătească copiii de şcoală, să le pună mâncare la pachet, să fie gata repede ca aceştia să prindă autobuzul. Cum mă trezesc, mă spăl pe faţă şi imediat îmi aplic SPF. Seara, înainte de culcare, mă dau cu serum, cremă de ochi şi cremă hidrantantă”, a declarat Charlize Theron, completând că niciodată nu iese din casă fără să se fi dat cu parfum, chiar şi dacă se îmbracă pentru o vizită la supermarket.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările