Red Carpet

Cine este şi cum arată sora secretă a Melaniei Trump? Ines este cu doi ani mai mare decât Prima Doamnă

Cine este şi cum arată sora secretă a Melaniei Trump? Ines este cu doi ani mai mare decât Prima Doamnă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prima Doamnă a Americii este una dintre cele mai populare femei din lume.

Este vorba despre Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, născută Knauss. Frumoasa care a venit pe lume în Slovenia a dat lovitura, aşadar, în State, odată ce s-a căsătorit cu miliardarul Trump.

Mult mai puţine se ştiu despre viaţa Melaniei dinainte ca aceasta să ajungă peste Ocean şi foarte puţine despre familia slovenă pe care a lăsat-o în urmă, în Sevnica natală.

Pe părinţii Melaniei, Viktor şi Amalia Knauss, ne-a mai fost dat să-i vedem din când în când, în rarele lor vizite la Casa Albă.

Informaţia nouă este legată de sora Melaniei, numita Ines Knauss, cu doi ani mai mare decât Prima Doamnă, o femeie destul de discretă, despre existenţa căreia mulţi nici nu ştiau.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ines knauss (@inesknauss2018) on

Ei bine, Melania şi Ines (foto dreapta) se pare că sunt chiar şi acum extrem de apropiate, cea din urmă locuind într-un apartament deţinut de familia Trump, într-o zonă de lux a New York-ului, Park Avenue.

Despre Ines mai ştim că este o artistă şi fotografă de modă, chiar Melania postând, cu ceva ani în urmă, pe Twitter, schiţele în creion ale surorii sale. Cele două surori au fost atât de apropiate, încât au avut acelaşi parcurs prin lume: Ines a urmat-o pe Melania mai întâi la Milano, acolo unde cea din urmă lucra ca model, apoi la New York, unde Melania şi-a cunoscut, în cele din urmă, soţul.

Modifică Setările