Red Carpet

Cine o poartă mai bine: Andreea Marin vs. Adelina Pestriţu

Cine o poartă mai bine: Andreea Marin vs. Adelina Pestriţu

Rochia verde purtată ieri seară de jurata emisiunii "Uite cine dansează" ne-a amintit de ţinuta similară purtată de Adelina Pestriţu la petrecerea revistei OK! din toamnă.

Două rochii statuare, semnate de acelaşi designer român de succes: Cristina Săvulescu. Una pe verde, cealaltă pe crem. Ambele la fel de rafinate, purtate cu eleganţă de Andreea Marin şi, respectiv, de Adelina Pestriţu.

Andreea Marin a accesorizat-o cu sandale aurii, o pereche de cercei cu cristale de culoare verde smarald în stil ear cuff şi o brăţară aurie cu capete de lei, de inspiraţie arăbească. Coafura lejeră şi machiajul auriu, accentuat cu tuş negru, au completat fericit acest look de seară sofisticat.

Adelina Pestriţu a combinat la rochia sa, de culoare crem, o capă din blană, un clutch autiu şi o pereche de cercei discreţi din cristale - şi o pereche de pantofi nude peep toe cu platforme, care nu se văd în această imagine. Pentru contrast, a folosit un machiaj old Hollywood, cu ruj roşu, în tandem cu oja roşie de pe unghii.

59.85%
40.15%
Modifică Setările