Evenimente

Cum arată Tarkan, artistul turc care a cucerit Europa, la aproape 50 de ani? Are o familie superbă

Cum arată Tarkan, artistul turc care a cucerit Europa, la aproape 50 de ani? Are o familie superbă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În Turcia, este cunoscut ca Prinţul muzicii pop.

Născut şi crescut în Germania, Tarkan continuă să fie un idol în ţara lui de origine, chiar şi astăzi, când se apropie de vârsta de 50 de ani.

Pe numele lui întreg Tarkan Tevetoğlu, artistul de 48 de ani este singurul din Turcia care încă mai susţine concerte cu casa închisă şi care mai reuşeşte să scoată hit-uri, chiar şi azi, la 23 de ani de la apariţia single-ului lui de mare succes Şımarık.

A urmat un alt mare hit al lui Tarkan, Şıkıdım (Shake), cu care acesta a cucerit întreaga Europă şi care a făcut valuri şi în România. 

În 2007, odată cu albumul Metamorfoz, Tarkan a devenit cel mai bine vândut artist turc din Europa, reuşind să vânda peste un sfert de milion de albume în primele două săptămâni de la lansarea oficială a discului.

Dacă la începutul anilor 2000, existau zvonuri cum că Tarkan ar fi, de fapt, homosexual, mariajul lui din 2016 a pus punct acestor bârfe. Acum patru ani, Tarkan s-a căsătorit cu cea care i-a fost iubită încă din anul 2011, Pınar Dilek, o fană pe care artistul a întâlnit-o la un concert de-al lui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarkan (@tarkan) on

În 2018, cei doi au devenit părinţii unei fete, Lidya.

Altfel, din pozele recente cu Tarkan, putem observa că minionul cântăreţ este neschimbat şi nu-şi arată aproape deloc vârsta.

Comentarii

Modifică Setările