Red Carpet

Dana Budeanu, atac la fotbaliştii tineri: "Nişte ţărani preocupaţi de ce maşină, ce ceas, ce gagică au" VIDEO

Dana Budeanu, atac la fotbaliştii tineri: "Nişte ţărani preocupaţi de ce maşină, ce ceas, ce gagică au" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Stilista vedetelor consideră că jucătorii noştri sunt prea preocupaţi de imagine şi de viaţa personală, decât de cariera lor şi face o paralelă pertinentă cu viaţa marilor fotbalişti, care au muncit pentru luxul pe care şi-l permit.

Continuând seria verdictelor "incomode", Dana Budeanu analizează stilul vestimentar al fotbaliştilor români, care se evidenţiază, din păcate, mai mult decât reuşitele lor profesionale.

"Suntem într-o perioadă neagră a acestui sport în România", crede Dana Budeanu, "dar problema noastră e şi cu jucătorii, că de aceea avem şi cum să vorbim despre haine atât de mult la fotbalişti, că doar asta îi preocupă. Şi mă refer la generaţia nouă. (...) Ca fotbalist din România, atâta timp cât n-ai ajuns un fotbalist foarte mare internaţional şi, deci, n-ai ajuns la nivelul financiar al unui fotbalist foarte mare internaţional, n-ai cum să te compari de dimineaţă până noaptea cu ăia şi să vrei să fii ăia, nici din punct de vedere vestimentar, nici cu tatuajele, nici cu maşinile, nici cu nimic, pentru că eşti un sărac. Tu chiar dacă ai un salariu de 1 milion pe an, eşti sărac, pentru că ăia au 100 de milioane pe an, deci tu nu ai cum să trăieşti ca ei. (...) Sunteţi nişte ţărani, pe care îi preocupă mai mult ce maşină aveţi, ce ceas, ce haine, ce gagică în loc să jucaţi fotbal. Jucaţi fotbal!".

Dana Budeanu are şi un sfat pentru fotbaliştii români de azi: "Strânge banii, că viaţa de fotbalist e scurtă, mai ales dacă eşti prost. Că voi, majoritatea, nu sunteţi nişte fotbalişti wow, sunteţi nişte fotbalişti proşti. Că dacă eraţi wow, jucaţi mişto. Când eşti un fotbalist mediocru sau prost şi câştigi cât câştigi, strânge-i, măi, băiatule, că ai o carieră de 4-5 ani, maxim 6, după care ajungi în liga a 2-a, liga a 3-a şi s-a terminat cu tine. Ce faci după aia? Ce au făcut atâţia, că nu vreau să vă dau exemple de nume, care acum dorm la păcănele."

Denis Alibec

"Este fotbalist la Astra, îi place moda. Nu ştiu dacă e bun, i-am auzit numele, oricum, îţi doresc să fii bun. Nu e treaba mea să-ţi analizez jocul, cu toate că dacă sunt suporter şi sunt microbistă în general avem şi noi păreri. Stilul tău vestimentar este unul care se vrea vizibil. Îţi place să te îmbraci, să te dezbraci, să te arăţi şi pe gleznă - că asta e o problemă pe care o au majoritatea fotbaliştilor cu glezna goală. Stilul tău vestimentar nu este mişto. Am văzut că încerci de toate, îţi iei multe haine, îţi stă capul la haine. Ce să zic, cu cât vă stă capul mai mult la haine, cu atât vă stă mai puţin la sport. Ce stil îţi recomand? Arăţi bine pentru că eşti sportiv, dar căută-ţi stilul, pentru că nu poţi şi în pantaloni cu pampers, după aia şi în costum..."

Gabriel Torje

"El este exemplul perfect de fotbalist român mediu - nu mă refer la performanţă, că nu analizăm asta acum - care a zis că trebuie să am şi pantalonaşi din ăia, şi tricou polo la care ridic gulerul, trebuie să am şi costumaşul nu ştiu care, pantalonii ăia - că acum se poartă mai aşa, geacă de piele de nu ştiu care... "

Ciprian Tătăruşanu

"Un băiat extrem de decent. Când mă gândesc la el, mă gândesc la Cristi Chivu, din punct de vedere vestimentar. Nu neapărat că stilurile lor sunt asemănătoare, dar el are acelaşi vibe, nu s-a ras în ca azi, ca mâine să-şi facă creastă, nu s-a tatuat, e OK. El este portar, e sportiv. Sportivii nu trebuie să epateze prin nimic altceva decât prin performanţă şi, în rest, să fie foarte decenţi."