Red Carpet

De ce are Melania Trump două inele de logodnă ce valorează, împreună, 9 milioane $

De ce are Melania Trump două inele de logodnă ce valorează, împreună, 9 milioane $

Actuala Primă Doamnă a Americii s-a bucurat de răsfăţ şi viaţă îmbelşugată înainte ca soţul ei să conducă una dintre cele mai mari puteri ale lumii. Pe lângă ţinutele extrem de elegante pe care aceasta le afişează, nu a fost greu să remarcăm că, de-a lungul timpului, inelarul ei a sfidat publicul cu două bijuterii extrem de costisitoare, ambele de logodnă.

 

Donald Trump şi Melania au început să iasă împreună în 1998, la scurt timp după ce s-au cunoscut, iar în 2004 erau, deja, logodiţi. Începutul lui 2005 i-a unit printr-o ceremonie costisitoare, plină de opulenţă, ce a avut loc în Florida. El a cerut-o de soţie oferindu-i un inel cu un diamant de 15 carate, care, la acea vreme, valora 4,2 milioane $, lăudându-se, în stilu-i caracteristic, că a primit o reducere de aproape 50% la achiziţia lui. 

Pentru fotografiile oficiale din campania soţului, Melania a ales să poarte primul ei inel de logodnă ce valorează aproape 5 milioane $

Acum, la 15 ani de la nuntă, Melania nu mai poate fi văzută purtând acel inel. Mulţi spun că ar fi renunţat din cauza unui divorţ tot mai iminent. Apropiaţii lor susţin că, în 2015, atunci când Trump se gândea să candideze la alegerile prezidenţiale din următorul an, i-a oferit Melaniei un nou inel de logodnă ca s-o “securizeze” şi s-o convingă să-l ajute să-şi păstreze imaginea de familist în faţa publicului. Aşadar, alegând drept prilej aniversarea a 10 ani de la nunta lor, i-a oferit un nou inel cu diamante de 25 de carate, în valoare de 5 milioane $. Acesta poate fi văzut, şi astăzi, pe inelarul Primei Doamne. 

Comentarii