Red Carpet

De regulă, mama ei vitregă e cea mai stilată doamnă Trump. Dar, iată cum Ivanka a surclasat-o

De regulă, mama ei vitregă e cea mai stilată doamnă Trump. Dar, iată cum Ivanka a surclasat-o camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Melania e, mai la toate întrunirile oficiale de familie, cea mai stilată membră a familiei Trump. Însă, cele mai recente apariţii ale Ivankăi o repun pe fiica lui Donald pe harta celor mai stylish persoane publice.

De câteva zile, fiica cea mare a lui Donald Trump e plecată peste mări pentru diverse întruniri de afaceri. Şi cum miza e atât de mare, Ivanka n-a lăsat nimic la voia întâmplării. Dinainte să plece din America, fashion adviser-ul ei i-a pregătit nişte ţinute deosebite, cu care să-i surprindă pe oficiali.

Marţi, de exemplu, Ivanka şi-a făcut apariţia într-un superb costum deux-pieces, într-o nuanţă de galben, semnat de brandul... Zara. Costul lui este de doar 220 de dolari, un chilipir pentru fiica lui Donald Trump, care are o avere colosală la dispoziţie.

Şi, trebuie să recunoaştem, că oufitul cu influenţe masculine a avut efectul scontat: Ivanka a fost mai elegantă ca oricând, asortând pantofi cu un imprimeu floral şi o geantă semnată de Vince Camuto. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Modifică Setările