Evenimente

Deea Maxer a slăbit spectaculos. Programul pe care l-a urmat. ''Celulita s-a diminuat considerabil''

 Deea Maxer a slăbit spectaculos. Programul pe care l-a urmat. ''Celulita s-a diminuat considerabil'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A fost criticată că s-a îngrăşat, dar nu a pierdut timpul. A luat măsuri, iar rezultatele sunt spectaculoase.Într-o lună, Deea Maxer a slăbit 5 kg şi a pierdut 7 cm în talie, iar asta cu ajutorul unui antrenor personal.

“Am stat mult să mă gândesc dacă să postez pozele astea sau nu. Ca să fii vulnerabil în public nu e simplu sau uşor.

Mi-am dat seama că pozele "Înainte şi după" m-au făcut să îmi doresc această transformare. M-au motivat! Mi-am zis : ce? Eu nu pot? Ba pot.

Şi m-am apucat. Primul pas a fost să îi scriu lui Dragoş. Am stabilit să începem transformarea. Vorbesc la plural pentru că fără programul lui, fără planul alimentar şi sportiv nu aş fi reuşit. Într-o lună am slăbit 5 kg si 7 cm în talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie, iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar muşchii sunt, evident, tonifiaţi. Am făcut sport acasă zilnic sau 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată.

Este irelevant pentru tine numărul de kilograme pierdut de mine, pentru că fiecare persoană are alt organism şi alte arderi. Reacţionăm diferit însă ce trebuie să reţii este că se poate face totul acasă!’’, povesteşte Deea.

Frumoasa brunetă recunoaşte că a făcut o schimbare doar de sărbători. “Acum cu sărbătorile am călcat strâmb. Am mâncat în afara planului alimentar dat de Dragoş. Şi îmi asum. Transformarea mea nu se încheie aici. Încep o nouă lună de plan alimentar şi exerciţii. Iar când planurile se vor termina o să am un nou stil de viaţă echilibrat şi sănătos. Pentru întreţinerea mea. Ideea este că daca vrei să faci ceva pentru tine, poţi face acasă. Eu n-am început într o zi de luni, culmea, aşa cum zicem toţi : "Lasă că încep de luni, încep după sărbători, încep dupa Paşte, lasă că încep în luna mai ca să mă pregătesc pentru vară". Eu zic să începi acum. Pentru că e simplu, e mişto şi nu e scump, apropo. Satisfacţia este imensă. Am pus pozele pentru a te motiva. Aşa cum pe mine m-au motivat zecile de poze de pe pagina lui Dragoş. Precizez că pozele sunt în stare pură, needitate. Chiar dacă nu o sa scap de hate şi comentarii”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările