Evenimente

Donna din serialul "Beverly Hills, 90210" e devastată: "Întreaga familie are covid"

Donna din serialul "Beverly Hills, 90210" e devastată: "Întreaga familie are covid" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La o săptămână după ce a petrecut Revelionul cu copiii ei, Tori Spelling a dezvăluit că „întreaga familie are COVID”.

„Postez multe pe reţelele de socializare, dar acesta este un lucru pe care nu aş fi vrut să-l împărtăşesc…”, şi-a început mama a cinci copii povestea pe Instagram.

„Toată familia noastră are COVID”, a continuat  Donna din Beverly Hills „90210”, în vârstă de 48 de ani. „Da, fiecare membru suferă de asta. Cu toţii avem simptome diferite. Ne-am rugat să fie doar o răceală urâtă de iarnă, dar nu a fost. Nimic nu este mai rău decât să vrei să ai grijă de micuţii tăi, dar să te simţi atât de rău încât să nu poţi face asta”, a mărturisit Spelling. „Mă simt inutilă Sunt devastată. O mamă ar trebui să aibă grijă de copii când sunt bolnavi. Aşa funcţionează. Dar, toţi trecem prin asta împreună”.

Spelling şi soţul Dean McDermott, 55 de ani au împreună cinci copii :Liam, 14 ani, Stella, 13 ani, Hattie, 10 ani, Finn, 9 ani şi Beau, în vârstă de 4 ani. „Dacă nu răspund la mesaje, te rog să înţelegi”, a continuat ea. „A durat 45 de minute ca să scriu această postare.

Dezvăluirea vine pe fondul unui val de cazuri de Covid  din cauza variantei extrem de contagioase, Omicron.

Săptămâna trecută, Spelling şi urmaşii ei au vizitat Lake Arrowhead Resort and Spa, în timp ce soţul  ei a rămas în casă pentru că se lupta cu pneumonia.

 

Modifică Setările