Evenimente

După ce au sărbătorit 8 ani de iubire pe Riviera italiană, Ioana Blaj şi Ducu Ion au plecat pe riviera turcească

de admin

După ce au sărbătorit 8 ani de iubire pe Riviera italiană, Ioana Blaj şi Ducu Ion au plecat pe riviera turcească camera-retro icon Vezi galeria 32 poze

Fiul Ruxandrei Ion şi soţia sa par să petreacă o vară nesfârşită, bucurându-se din plin de vacanţă în cele mai frumoase locuri.

Începutul lunii i-a găsit pe actriţa Ioana Blaj şi pe regizorul Ducu Ion (40) într-o escapadă romantică pe celebra coastă amalfiteană, unde au plecat să-şi celebreze dragostea. Practic, pe 4 iulie, chiar de ziua Americii, cei doi au sărbătorit 8 ani de relaţie în cea mai exclusivistă parte a Italiei.

"8 ani. Multe împliniri, multe dezamăgiri, multe momente de fericire şi momente de neuitat… Ăştia suntem noi acum şi ne iubim, aşa imprefecţi cum suntem. La mulţi ani, Ducu Ion, să ne iubim o viaţă! Mulţumesc pentru că eşti", a notat Ioana Blaj în dreptul câtorva fotografii realizate pe fundalul incredibil al pitorescului Amalfi.

Şi cum să nu te simţi fericit, când eşti înconjurat de atâta frumuseţe, de o asemenea poezie a naturii! "Mirosul de flori, combinat cu parfumul lămâilor coapte şi marea…drumurile stâncoase şi înguste, istoria, poveştile neştiute, dar trăite atât de intens…totul e o poveste, greu de crezut că poare fi reală. Şi liniştea nopţii… o Doamne, dar ce linişte…", a mai consemnat soţia lui Ducu Ion, vrăjită cu totul de Amalfi şi Ravello.

De altfel, cei doi au avut timp să exploreze locurile atât la pas, cât şi pe mare, la bordul unei ambarcaţiuni, de unde au putut curprinde cu privirea întreaga coastă.

"Nu aş fi crezut că marea poate să facă atât de multă linişte. Parcă lua cu ea tot zgomotul din lume şi ne lăsa să visăm fericiţi. Mi-e greu să revin…şi abia aştept să mă întorc, în povestea mea, de pe această coastă ruptă din Rai."

După această călătorie romantică pe riviera ligurică, cei doi soţi i-au luat cu ei şi pe cei doi băieţi ai lor, Tudor şi Filip, de data aceasta pe riviera turcească. Cu toţii au ajuns pe aşa-numita Coastă de Turcoaz, în Belek, o zonă renumită pentru serviciile oferite familiilor cu copii. Aici, la ordinea zilei au fost plaja, joaca şi bălăcitul în mare şi piscină, dar şi momentele de alint ale celor mici.

"Nu există cuvinte să exprime cât de mult îi preţuiesc, îi iubesc şi le mulţumesc că m-au ales ca mamă. Dragoste infinită", a mai scris emoţionată Ioana, alăturând câteva instantanee dulci cu ea şi băieţii ei.

FOTO: Facebook

Comentarii

Modifică Setările