Red Carpet

Elena Băsescu şi Cătălin Tomata, super hot la un botez. EBA a fost o lady in red foarte sexy FOTO

Elena Băsescu şi Cătălin Tomata, super hot la un botez. EBA a fost o lady in red foarte sexy FOTO camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Weekendul trecut, fiica fostului preşedinte a uimit cu rochia sa roşie la un eveniment din cercul său de prieteni.

Elena Băsescu este o mămică extrem de sexy! Nici n-ai spune că a trecut prin trei naşteri! Cu silueta sa de manechin, pusă în evidenţă de rochia sirenă din dantelă roşie, ea a făcut furori weekendul trecut la un botez, la care a mers împreună cu iubitul său, Cătălin Tomata - tatăl celui de-al treilea copil al său, Anastasia.

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimul timp, rochia purtată de Elena Băsescu este o creaţie proprie din colecţia de vară, cea mai recentă din linia sa vestimentară. De altfel, de când şi-a lansat magazinul online ebakids.ro, fiica fostului preşedinte le inspiră şi pe alte mămici, întrucât colecţia sa cuprinde nu doar outfituri pentru femei, ci şi hăinuţe pentru copii, în variantă mini-me.

Dacă Elena Băsescu s-a făcut remarcată ca o adevărată lady in red, partenerul său de viaţă, Cătălin Tomata, nu s-a lăsat nici el mai prejos, alegând un costum bleumarin elegant, cu cămaşă roz pal şi cravată cu arabescuri.

La acelaşi eveniment a fost invitată şi Lili Sandu, vedeta emisiunii "Fan Arena" de la Kanal D, care şi-a etalat, la rândul său, formele incredibile într-o rochie mini cu fronseuri, de culoare verde crud.