Red Carpet

Finala ţinutelor la "Uite cine dansează": Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Finala ţinutelor la "Uite cine dansează": Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Jurata şi gazda emisiunii au concurat, umăr la umăr, la capitolul ţinute spectaculoase. Iată ce a ales fiecare pentru marea seară a finalei concursului de dans de la ProTV.

În seara în care a fost acordat marele trofeu "Uite cine dansează", atât Andreea Marin, cât şi Mihaela Rădulescu au avut apariţii de gală, statuare, pe măsura măiestriei designerilor aleşi să le îmbrace.

Andreea Marin a vrut să-şi pună în evidenţă silueta impecabilă într-o clasică Little Black Dress fără umeri, cu partea de sus construită pe modelul corsetului şi cu fusta conică, de lungime 3/4. Amploarea decolteului a fost contrabalansată de trandafirul alb din voal supradimensionat, care îi dădea vedetei un aer spaniol - la care a contribuit şi coafura, şi machiajul cu tuş negru şi ruj roşu. Sandalele fine cu barete au întregit acest outfit clasic, dar elegant.

Mihaela Rădulescu şi-a dorit o ţinută memorabilă pentru seara finalei şi a reuşit s-o aibă. Rochia propusă de Dana Budeanu părea un costum împrumutat parcă din opera "Turandot" de Puccini, o creaţie complexă, pornind de la o rochie simplă, albă, mulată, căreia designerul i-a ataşat un corsaj şi nişte mâneci supradimensionate spectaculoase din brocart. Personajul ei a fost întregit de o coafură şi un machiaj pe măsură. Bijuteriile cu diamante şi sandalele fine, aurii au completat acest look de divă a scenei.

61.22%
38.78%
Modifică Setările