Red Carpet

Flick şi Denisa Hodişan s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nunta celor doi

Flick şi Denisa Hodişan s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nunta celor doi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mire şi mireasă! Flick şi Denisa Hodişan s-au căsătorit religios, într-o biserică de la noi. Au ţinut totul secret, dar acum s-a aflat totul! Au publicat şi imagini de la fericitul eveniment!

Flick a dezvăluit că el şi Denisa Hodişan, soţia lui, s-au căsătorit religios. Au ajuns în faţa altarului şi au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu. Acesta a scris un mesaj pe reţelele de socializare, dar a încărcat şi o fotografie. El poartă costumul de mire, un costum negru, elegant, iar mireasa are o rochie albă, foarte elegantă, de prinţesă;

"Şi ţi-am promis la marea albastră

Că o să fiu al tău mereu.

Şi am dus ieri povestea noastră

Să ne-o sfinţească Dumnezeu!", a scris el. 

Se pare că cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu pe 11 octombrie. 

Nici Denisa Hodişan, mireasa, nu s-a lăsat mai prejos. A făcut declaraţii în mediul online: "Cuvintele nu pot descrie ce am simtit. @flick_domnulrima eşti un soţ minunat, un bărbat perfect, un suflet divin. Te iubesc! dinainte să te cunosc, Te iubesc! acum şi pentru totdeauna. 11.10.2020"

Cei doi au făcut prima oară o ceremonie în Grecia, iar naşi au fost Daniel Buzdugan şi soţia. 

Cum s-au cunoscut Flick şi Denisa

Ea are un business la Oradea, el locuieşte în Bucureşti, dar viaţa i-a adus împreună. Flick se iubeşte de câteva luni cu Miss Planet, o brunetă de toată frumuseţea din Oradea. Cei doi au colaborat la un proiect şi au rămas împreună. „Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”, a mărturisit Denisa Hodişan la Antena1.

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a adăugat Flick.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările