Red Carpet

Fosta primă-doamnă a Franţei a impresionat la Cannes. Carla Bruni, apariţie glamour pe covorul roşu

Fosta primă-doamnă a Franţei a impresionat la Cannes. Carla Bruni, apariţie glamour pe covorul roşu camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Timp de cinci ani a fost prima femeie din stat. Adorată de unii, blamată de alţii din cauza prea multor operaţii estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul anilor. Ieri, Carla Bruni a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Cannes.

Carla Bruni dovedeşte că anii nu fac altceva decât să-i sporească frumuseţea. În ciuda operaţiilor estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul vremii, fosta prima-doamnă a Franţei a arătat, ieri, mai bine ca oricând, defilând, alături de foste colege ale industriei şi staruri hollywoodiene, pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes.

În vârstă de 51 de ani, Carla Bruni a rămas un ideal pentru tânăra generaţie. Fostul model i-a încântat pe cei prezenţi cu apariţia ei spectaculoasă în cea de-a doua zi a festivalului de film. Carla a îmbrăcat o rochie supebră, Celine, dintr-un satin preţios, care îi complimenta silueta perfectă.

Şi-a accesorizat, şi bine a făcut, ţinuta cu o pereche de cercei rotunzi Bulgari, un clutch negru şi tocuri extrem de înalte.