Evenimente

Fotografii inedite de la nunta lui Gwen Stefani! La 51 de ani, a fost o mireasă superbă

Fotografii inedite de la nunta lui Gwen Stefani! La 51 de ani, a fost o mireasă superbă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La cei 51 de ani ai săi, a fost o mireasă superbă!

În weekendul de 4 iulie, când se sărbătoreşte ziua naţională a Americii, fosta solistă No Doubt s-a căsătorit cu cel care îi este partener de viaţă de şase ani, artistul country Blake Shelton.

Aflată la al doilea său mariaj, Gwen a purtat în ziua ei cea mare o superbă rochie de mireasă creată de Vera Wang, la care a asortat o pereche de ciocate albe cu broderie şi toc stiletto, în timp ce mirele a purtat sacou completat de nelipsiţii lui blugi.

La nunta organizată pe proprietatea lui Blake din Oklahoma, Gwen a schimbat prima rochie de mireasă cu una mai scurtă, de petrecere şi deosebit de sexy, tot o creaţie Vera Wang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Ceremonia a avut loc sămbăta trecută, la o capelă ridicată special de Blake pe terenul fermei lui din Oklahoma pentru această ocazie. După nuntă, Gwen Stefani a fost foarte generoasă cu urmăritorii ei de pe Instagram, postând numeroase Stories şi fotografii de la nunta ei cu Blake, unele conţinând şi cadre de la pregătirea dinaintea nunţii.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările