Red Carpet

Gopo 2019. Jojo, apariţie răvăşitoare pe covorul roşu! Paul Ipate a sorbit-o din priviri

Gopo 2019. Jojo, apariţie răvăşitoare pe covorul roşu! Paul Ipate a sorbit-o din priviri

Aşteptarea a luat sfârşit! ”Oscarurile româneşti” au ajuns anul acesta la cea de-a XIII-a ediţie şi a strâns, ca de fiecare dată, zeci de actori şi actriţe din cinematografia autohotonă.

Jojo şi Paul Ipate, pe care românii îi pot vedea în această seară şi la emisiunea ”Asia Express”, au fost printre primii sosiţi pe covorul roşu al Premiilor Gopo. Jojo a purtat în această seară o superbă creaţie M.Marquise, după cum mărturiseşte chiar actriţa pe contul ei de Instagram. La fel de elegant a fost şi partenerul ei, actorul Paul Ipate, care a ales un costum clasic, extrem de elegant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce face o rochie sa fie speciala? Ce o face speciala pentru tine? Cum stii ca e potrivita pentru un eveniment? Eu de cativa ani buni de zile am un singur raspuns pentru asta: @andreeamia. Andreea de ani de zile deseneaza, creeaza si imi umple viata cu cele mai frumoase materiale si rochii de vis. Cred ca e important ca rochia pe care o porti sa fie facuta pentru tine. Cred ca e important sa alegi alaturi de o echipa de specialisti care iti propun de fiecare data materialul potrivit,culoarea, etc. Dar cel mai important e ca [email protected] exista couturieri de cea mai inalta clasa, experti in demi-couture, care o sa iti faca toate visele sa devina realitate din metri de crep, matase naturala sau paiete. Aici rochia se “construia”, nu era gata. O sa va arat o fotografie cu o intreaga tinuta diseara, cand o voi purta. Pana atunci ca imbratisez si astept sa imi scrieti ce inseamna pentru voi rochia perfecta? @mmarquise @andreeamia. P.S: Va las in stories pregatirile pas cu pas pentru Gala Premiilor Gopo @premiilegopo

O postare distribuită de MAMI pentru🥈ACHIM & ZORA (@catalinagramajojo) pe