Red Carpet

Gwyneth Paltrow, surorile Hadid sau Demi Moore? Ce stil a fost mai cool la Paris Fashion Week?

Gwyneth Paltrow, surorile Hadid sau Demi Moore? Ce stil a fost mai cool la Paris Fashion Week? camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

În timp ce la Milano săptămâna modei a fost suspendată din cauza coronavirusului, în capitala Franţei festivalul fashion e în toi.

Lumea bună a showbizului şi-a dat întâlnire la Paris, la o serată organizată de publicaţia Harper's Bazaar la Musée des Arts Décoratifs, în cadrul Paris Fashion Week.

Actriţe de primă mână, precum Gwyneth PaltrowDemi Moore şi Alexa Chung, manechine de top, ca surorile Gigi şi Bella Hadid, Isabeli Fontana, Natasha Poly sau Alexa Chung, ori creatori de modă precum Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger şi Christian Louboutin, s-au bucurat de o atmosferă selectă.

Pentru o astfel de seară, Gwyneth Paltrow a ales o rochie pastel Ralph and Russo, cu flori brodate şi inserţii din pene de struţ, la care a purtat pantofi sanda din satin.

La cei 57 de ani ai săi, Demi Moore a etalat o formă incredibilă, într-o rochie corset de la Dior Haute Couture, din sezonul de toamnă-iarnă 2019. Rozul pudrat, transformat în arămiu şi apoi într-un fumuriu, printr-o tehnică a degradeurilor, a dialogat frumos cu bluza din plasă purtată pe sub rochie, accentuând senzualitatea apariţiei.

Surorile Gigi şi Bella Hadid au impresionat printr-un duet stilistic inedit. În timp ce Gigi a optat pentru o rochie Chanel tip redingotă din dantelă albă, cu revere întărite şi pantofi în stil Ludovic, sora sa mai mare, Bella, a ales o rochie Balenciaga în stilul anilor '80, cu umeri supradimensionaţi şi animal print (la fel ca dresurile). Cerceii statement care au însoţit aceste ţinute au fost remarcabili.

Alexa Chung a ales tot cromatica pastel, purtând o rochie plisată Dior, cu decolteu adânc şi o fundă centrală - obsesia fashion a ultimelor sezoane.

Iată ce ţinute au ales şi Dita von Teese, Isabeli Fontana, Janelle Monae, Natasha Poly, Christian Louboutin, Diane von Furstenberg, însoţită de fiica sa, şi Tommy Hilfiger, venit cu soţia. (vezi galeria foto)

Comentarii