Evenimente

Irina Tănase, îngrijorată de starea lui Liviu Dragnea: “Nu este bine”

Irina Tănase, îngrijorată de starea lui Liviu Dragnea: “Nu este bine”

Îl vizitează la închisoare şi speră că va reuşi să depăşească perioada dificilă şi să revină cu bine acasă. Irina Tănase se declară îngrijorată de modul în care partenerul său de viaţă este tratat după gratii.

„Nu, nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Are şi hernie de disc. Asta este ce face Liviu Dragnea, care stă în celulă cu încă trei domni. A avut un tratament diferit faţă de ceilalţi deţinuţi întotdeauna, dar diferit nu în sensul pozitiv”, că a avut ”tot felul de şicane”.

Problema cea mai mare este lipsa de lumină şi faptul că stau între betoane”, a spus Irina Tănase la Antena3.

Tânăra crede că Dragnea nu este lăsat să se trateze. „Noi am avut şi un proces legat de faptul că a vrut să îşi facă un RMN pe banii săi, nu pe cei ai Casei de Asigurări de Sănătate, pentru că îşi permite şi vrea să plătească, însă până a primit acest drept a durat jumătate de an. Timp de şase luni Dragnea a stat 23 de ore pe zi în cameră, fără a primi tratament”.

Blonda recunoaşte că se simte ameninţată

„A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe ameninţări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse ameninţări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Ameninţări directe", a mai spus Irina Tănase la Antena 3.

 

Modifică Setările