Red Carpet

Iulia Albu uimeşte cu ţinuta sa în pandemie! Şi-a făcut o mască potrivită stilului său excentric

Iulia Albu uimeşte cu ţinuta sa în pandemie! Şi-a făcut o mască potrivită stilului său excentric camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Iulia Albu a atras mereu atenţia asupra sa şi iată că o face şi acum, în plină pandemie!

Vă imaginaţi că a renunţat la apariţiile extravagante? Nici vorbă! Iulia Albu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruţă, la Pro TV, şi a făcut furori cu ţinuta ei de pandemie. Nu a apărut într-un combinezon cu o mască simplă, ci într-o creaţie semnată chiar de ea. 

Criticul de modă a croit, a cusut, o ţinută specială şi o mască care a atras atenţia. A decupat-o în dreptul buzelor. Imediat s-a observat rujul roşu pe care îl purta. Iulia Albu a ţinut neapărat să sublinieze că masca găurită nu este una de protecţie, ci una pe stilul său. 

"Nu pot sublinia îndeajuns cât de important este să purtăm masca. Acesta este motivul pentru care am decis că pentru toate mele tv din această perioada să port mereu două. O masca pentru protecţie şi una pentru show.

Masca decupată, destinată exclusiv apariţiilor televizate, este extrem de încărcată că simbolistica. Pe de o parte, ea reprezintă dreptul de a avea o voce într-un context al cenzurii sociale, pe de altă o asumare a unui context politico-social şi lupta împotriva lui. Nu. Masca găurită Nu este pentru protecţie. Purtaţi masca de protecţie pentru a va proteja. ❤️✅I Întreagă ţinută este semnată Iulia Albu les Merveilles.", a scris Iulia Albu pe Facebook. 

Foto: Facebook