Evenimente

Iulia Vântur, secretul taliei sale de viespe: E regulă, în fiecare dimineaţă...

Iulia Vântur, secretul taliei sale de viespe: E regulă, în fiecare dimineaţă... camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Iulia Vântur este o prezenţă discretă, după ce a ieşit din showbiz şi s-a mutat în India. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, fosta prezentatoare a revenit în ţară, unde se află de două luni deja.

Silueta Iuliei este vizibil subţiată faţă de perioada în care prezenta ”Dansez pentru tine”, iar ea a explicat la KanalD ce face pentru a se menţine în formă.

Care este trucul său pentru o talie de viespe? Ajunsă la 40 de ani, vedeta cunoscută atât în România, cât şi în India a dezvăluit ce bea în fiecare dimineaţă pentru a se menţine în formă.

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, recent în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

De asemenea, o dietă la care recurge pentru a slăbi este cea keto, a explicat Iulia cu altă ocazie. Dieta keto se bazează pe un consum minim de carbohidraţi şi pe produse bogate în grăsimi bune, cum ar fi peştele gras, avocado sau carne.

Vedeta a mărturisit la un moment dat că are mare grijă la regimul său alimentar: "De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc. (...) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume.

De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an. În timp, am învăţat să mănânc sănătos.", mărturisea Iulia Vântur în urmă cu ceva vreme.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările