Evenimente

Jennifer Lopez îşi răsfaţă fanii cu imagini din viitorul film în care joacă alături de Owen Wilson, ”Marry me”

Jennifer Lopez îşi răsfaţă fanii cu imagini din viitorul film în care joacă alături de Owen Wilson, ”Marry me” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Noul film va conţine şi o piesă semnată de artistă, ”On my way”, dar şi imagini spectaculoase cu diva îmbrăcată în mireasă.

Deşi J Lo filmează în momentul de faţă pentru un alt film, în Canada, iată că cea mai recentă producţie finalizată e gata să apară pe piaţă. În comedia romantică ”Marry me”, o vom vedea pe divă într-un rol clasic, tipic ei, însă în filmul ”The Mother” la care acum lucrează îi vom vedea şi latura sălbatică, ipostaze inedite pentru cântăreaţa latino.

Dar până va fi finalizat filmul ”The Mother”, fanii superbei cântăreţe o vor savura alături de Owen Wilson în comedia romantică programată să apară la începutul lui 2022. Până atunci, cântăreaţa a postat pe contul său de socializare un video, dar şi imagini care ne stârnesc curiozitatea şi nerăbdarea, pentru a îi vedea pe cei doi simpatici actori, în filmul care are la bază romanul cu acelaşi nume şi al cărui regizor este Kat Coiro.

Iubita lui Ben Affleck va juca în ”Marry Me” rolul lui Kat Valdez, o vedetă de musical care trebuie să se mărite cu un muzician pe nume Bastian, interpretat de Maluma.

Însă viaţa e plină de surprize.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările