Red Carpet

Kate Moss pare că a întinerit cu cinci ani. Să fie de ajutor renunţarea la vicii sau intervenţiile chirurgicale?

Kate Moss pare că a întinerit cu cinci ani. Să fie de ajutor renunţarea la vicii sau intervenţiile chirurgicale? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Poţi întineri cu cinci ani dacă renunţi la o viaţă haotică şi la vicii?

Fostul supermodel Kate Moss demonstrează că da. Noile fotografii cu britanica în vârstă de 46 de ani ne-o arată pe aceast surprinzător de fresh, cu un chip mult mai neted, de pe care au dispărut urmele nopţilor pierdute şi ale consumului de stupefiante.

După doi ani în care nu s-a mai atins de droguri şi băutură şi n-a mai pierdut nopţile, preferând să se odihnească, în schimb, cum trebuie, Kate afişează o figură mult mai puţin îmbătrânită decât în anii ei de... glorie.

Chiar Kate Moss a declarat recent că are grijă să doarmă în fiecare noapte câte opt ore şi să se culce înainte de ora 23. 

"Dorm bine, beau foarte multă apă, mult mai puţină cafea şi încerc să reduc pe cât posibil ţigările", spunea Kate în 2018 despre noul ei stil de viaţă, unul care pare că dă rezultate.

Ce-i drept, nu putem să nu observăm că de pe faţa modelului au dispărut şi ridurile, nu doar cearcănele şi alte semne ale nopţilor nedormite. Să fie acest chip neted ajutat şi de eventuale intervenţii estetice, precum injecţiile cu Botox?

Foto: Profimedia

Modifică Setările