Evenimente

Laura Pausini face show la Premiile Oscar

Laura Pausini face show la Premiile Oscar

Laura Pausini va cânta piesa "Io Si", nominalizată la premiile Oscar pentru cel mai bun cântec original, de pe acoperişul Muzeului Academiei din Los Angeles.

Artista va evolua într-un program special înainte de înmânarea premiilor, la care vor fi prezenţi şi restul nominlizaţilor la cel mai bun cântec original: Celeste, H.E.R., Leslie Odom, Jr., Daniel Pemberton şi Molly Sandén.

Programul special, "Oscars: Into the Spotlight", va fi un substitut la tradiţionalul covor roşu, imposibil de organizat din cauza pandemiei de coronavirus şi care a obligat reinventarea formatului de desfăşurare a ceremoniei.

Nominalizaţii la premiile Oscar vor putea călători la Los Angeles dacă respectă o serie de restricţii, precum o carantină de 10 zile fără contact cu persoanele din exterior şi teste PCR efectuate înainte de călătorie, la aterizare şi în ziua ceremoniei.
Brad Pitt, Zendaya, Rita Moreno, Joaquin Phoenix şi Harrison Ford sunt câţiva dintre prezentatorii premiilor.

Gala premiilor Oscar din acest an, programată pe 25 aprilie, va fi organizată atât la Dolby Theatre, gazda tradiţională a ceremoniei, cât şi la gara Union Station din Los Angeles.

 

Modifică Setările