Trench Code

15 februarie, 2010

Element cheie al colecţiilor de primăvară, trenciul este o piesă vestimentară fără vârstă. Vedetele sunt înnebunite după el, iar designerii îl reinventează constant.

Primăvara aceasta îndrăzneşte să porţi trenciuri viu colorate, cu mâneci bufante, cu talia bine definită sau prinse sub sâni şi largi în partea de jos, precum şi pe cele nude, clasice, care sunt la mare căutare şi care-ţi vor asigura o apariţie sexy şi seducătoare. Trenciurile sunt ideale pentru serile răcoroase de primăvară, asigurându-ţi o apariţie la modă, lejeră şi totodată foarte feminină. Creat iniţial pentru armata britanică şi folosit în Primul Război Mondial, trenciul are o istorie de peste 100 de ani, timp în care designerii l-au creat şi recreat, pentru a fi mereu în tendinţe. Thomas Burberry (iniţiatorul casei de modă Burberry) a croit un model de pelerină de ploaie, folosită de către armata britanică în războiul din anul 1901, care a fost denumită ulterior trenci. Ulterior s-a descoperit că primul trenci ar fi fost creat în anul 1856, tot de un membru al familiei Burberry. De-atunci, trenciului i s-au tot adus îmbunătăţiri, în urma cărora a devenit un articol vestimentar la modă, fiind purtat atât de femei, cât şi de bărbaţi. Creat în special în culori neutre, precum kaki, bej şi negru, acesta pune în valoare formele feminine, alungeşte silueta şi scoate la iveală picioarele sexy ale celei care îl poartă.

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg