Red Carpet

Lily-Rose Depp, splendoare în roz la Festivalul de Film de la Veneţia

Lily-Rose Depp, splendoare în roz la Festivalul de Film de la Veneţia

Fiica Vanessei Paradis şi a lui Johnny Depp a furat toate blitzurile aparatelor de fotografiat atunci când a păşit pe covorul roşu de la Lido.

Lily-Rose Depp, una dintre cele mai aşteptate prezenţe din Lagună, şi-a făcut apariţia la celebrul festival de film cu deja celebrul său aer de Lolită ingenuă, pe care l-a moştenit de la celebra sa mamă.

Manechinul şi actriţa în vârstă de 20 de ani ne-a servit câteva momente foarte fashion pe covorul roşu care ne-au reamintit de Vanessa Paradis de acum 20 de ani.

La prima sa apariţie de la Festivalul de Film de la Veneţia, Lily-Rose Depp a purtat un compleu Chanel, cu fustă şi corset din stofă buclè - o ţesătură tipic casei de modă pariziene.

Pentru seară, la premiera filmului "The King", o adaptare a piesei ”Henriad” a lui Shakespeare în care joacă alături de Robert Pattinson, Sean Harris, Joel Edgerton şi Timothée Chalamet (despre care se zvoneşte că ar fi iubitul său), fiica lui Johnny Depp a impresionat într-o creaţie Chanel dintr-un şifon vaporos de culoare lila.

De altfel, Lily-Rose Depp este şi imaginea Casei Chanel, ea fiind o prezenţă constantă pe catwalk la prezentările casei de când regretatul Karl Lagerfeld a invitat-o să-i fie muză şi mireasă pe podium.