Red Carpet

Mădălina Ghenea arată superb în costum de baie la 31 de ani şi după o naştere! Românca e în vacanţă în Sardinia

Mădălina Ghenea arată superb în costum de baie la 31 de ani şi după o naştere! Românca e în vacanţă în Sardinia camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Cum arată Mădălina Ghenea în costum de baie? Iată că misterul a fost spulberat şi frumoasa româncă de doar 31 de ani a apărut pe plajele din Sardinia într-o ipostază provocatoare, cu formele sale perfecte la vedere!

Eram obişnuiţi să o admirăm pe Mădălina Ghenea în rochii fabuloase, pe covorul roşu de Oscar, de la premiere de film, dar iată că din cauza pandemiei o mulţime de evenimente au fost anulate. Prea curând nu o să mai vedem starurile îmbrăcate sofisticat, dimpotrivă, le vedem aşa cum sunt ele în viaţa de zi cu zi, departe de camerele de filmat.

Mădălina Ghenea este cea care face furori acum. Românca de 31 de ani s-a stabilit de o bună perioadă în Italia, destul de rar revine în România. Are o carieră acolo, este cunoscută de mulţi designeri, este imaginea unui brand important de bijuterii, toţi italienii o ştiu. Fotomodelul se bucură acum de o scurtă vacanţă în Sardinia. Acela e locul unde a impresionat, toţi cei prezenţi au întors capul după ea. A ajuns la plajă îmbrăcată într-o rochie de vară, dar când s-a dezbrăcat...

Mădălina Ghenea a apărut într-un costum de baie simplu, din două piese, dar a atras toate privirile, şi ale bărbaţilor, dar şi ale femeilor. La 31 de ani, superba românca are o siluetă de invidiat, forme perfecte pe care e mândră să le arate şi la plajă, dar şi în şedinţele foto pentru revistele internaţionale. Un bust generos, abdomen tonifiat, picioare lungi şi tonifiate, e precum o zeiţă. 

Şi-a revenit complet după naşterea de acum trei ani, are o siluetă perfectă! Priviţi imaginile!

Mădălina Ghenea are o fiică de 3 ani

Mădălina Ghenea a născut o fetiţă sănătoasă lpe 4 aprilie 2017. Vedeta îşi dorea să nască natural, dar după un travaliu chinuitor medicii au sfătuit-o să recurgă la operaţia de cezariană. „Trăiesc o minune! A fost un travaliu foarte dificil, a durat ore întregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetiţă foarte cuminte. Eu am plâns cum nu am făcut-o niciodată în viaţa mea“, au fost primele declaraţii ale Mădălinei pentru emisiunea „Agenţia Vip“, difuzată de Antena Stars.

Sarcina nu a fost una uşoară, astfel că proaspăta mămică a trăit emoţii intense pe parcursul celor opt luni. „În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi.  Este visul meu să-i arăt lumea“, declara în urmă cu ani de zile fotomodelul pentru elle.ro.

Iată că au trecut trei ani de zile de atunci, fiica sa a crescut, se dezvoltă pe zi ce trece.

Foto: Profimedia, Instagram